Wat zijn enkele goede Energy Foods?

De sleutel tot het behoud energie gedurende de dag gezonde voedingsmiddelen die langzaam verteerd kiezen. Wanneer het lichaam breekt voedsel snel naar beneden, kunt u een bloedsuiker hoog is dat niet erg lang gaat duren, wat betekent dat je vermoeid voelt weer binnen een paar uur te krijgen. Complexe koolhydraten en eiwitten langzaam verteerd.

Eiwitten

Naast het leveren van meer duurzame energie, eiwit helpt je spiermassa te behouden. Goede voorbeelden zijn mager vlees, eieren, soja en noten.

Koolhydraten

Complexe koolhydraten worden gevonden in voedingsmiddelen zoals volle granen, zemelen, havermout en peulvruchten zoals bonen en erwten. Enkelvoudige koolhydraten die niet op lange termijn energie geven wel omvatten crackers, pasta en frisdrank.

Maaltijden overslaan

Het overslaan van maaltijden kan je vermoeid voelt snel. Probeer verschillende gezonde, kleine maaltijden of snacks te eten gedurende de dag om energie dieptepunten voorkomen.

Snacks

Zelfs als je op de vlucht, heb je nog gezondere opties. Probeer touwtje-kaas, yoghurt, noten of trail mix. Draagbare fruit opties omvatten bananen, druiven en appels.

Energy Drinks

Veel energie drankjes en bars zijn goed voor de actieve sporter, maar als je leiding geven aan een meer sedentaire levensstijl zijn ze niet de beste optie. Ze zijn vaak hoog-calorische producten met veel suiker die later kunnen leiden tot een bloedsuiker crash.