Wat zijn enkele goede eiwitsupplementen?

Eiwit supplementen zijn additieven gebruikt in combinatie met voedingswaarde plannen om ofwel winst of gewicht te verliezen. Spier bestaat uit eiwitten en water; Daarom eiwitsupplementen voegen extra eiwitten als het moeilijk is om voldoende hoeveelheden in voedsel te krijgen. Eiwit supplementen kan variëren van repen, shakes of poeders.

Kwaliteit

Eiwit supplementen bevatten overal van 5g tot 50g van eiwit afhankelijk van de fabrikant, en is afhankelijk van het doel waarvoor de toeslag wordt genomen. Er zijn eiwitsupplementen die slechts 150 calorieën bevatten en zijn het best geschikt voor het verliezen van gewicht en toning up, terwijl anderen bevatten ongeveer 500 calorieën per portie en zijn het best geschikt voor het verkrijgen van spiermassa. Een goed eiwit supplement moet niet alleen heilzaam aminozuren, maar ook laag in koolhydraten.

Whey Protein Shakes

Wei-eiwit is een natuurlijk ingrediënt dat wordt gevonden in koemelk en wordt gebruikt om spieren ontwikkelen. Wei-eiwit shakes bevatten overal van 20 tot 50 gram eiwit, afhankelijk van hoeveel je verbruikt. Want het bevat meer natuurlijke ingrediënten, wei-eiwit is een van de beste supplementen die er zijn. Het wordt vaak gebruikt door atleten en bodybuilders.

Soja proteïne-shakes

Soja-eiwit is een vegetarisch alternatief voor andere eiwitsupplementen. Het is afgeleid van planten (sojabonen). Hoewel het wordt beschouwd als een goede eiwitbron is niet de beste voor mensen die proberen om spier omdat het langer duurt om te worden geabsorbeerd in de bloedstroom in vergelijking met wei-eiwit. Soja-eiwit wordt ook beschouwd als goed voor de gezondheid vooral bij vrouwen die zwanger zijn omdat het voegt noodzakelijke sterkte en spieropbouwende aminozuren het lichaam. Omdat er veel soja-eiwit shakes die er zijn, is het altijd belangrijk om te overleggen met een fitness-expert, arts of voedingsdeskundige over wat het beste is om te nemen.

Pure Proteïnerepen

Pure eiwit bars zijn net als proteïne shakes en poeders, behalve ze komen in bars en zijn een gemakkelijke snack kunt u eten op de weg. Een goede zuivere proteïne bar bevat een hoog eiwit, variërend van 5g tot 50g, minder dan 10% vet en is low carb. Naast de kant-en-klare gemak, ze komen in een verscheidenheid van grote proeverij smaken zoals chocolade, pindakaas, cheesecake, aardbei en bosbes.

Maakt gebruik van eiwitsupplementen

Eiwitsupplementen meest effectief bij gebruik 30 min tot 1 uur vóór werken omdat zij vervangen verarmd glycogeen naar de spieren. Hoeveel je neemt is afhankelijk van degene die je hebt, maar wel aanbevolen onderhoud maten altijd moet worden gevolgd. Sommige eiwitsupplementen vereisen dat u om ze te consumeren minstens 2 keer per dag. Voor degenen die proberen om spieren op te bouwen, die u nodig heeft ongeveer 1 tot 2 g eiwit per lichaam weegt per dag. Bijvoorbeeld, als je weegt ongeveer 150 kilo, overal moet je 150 tot 300 gram eiwit per dag.

Misvattingen

Het consumeren van eiwit shakes alleen zal je niet gespierd te maken. Eiwit shakes zijn alleen additieven; het bereiken van spier gaat om een ​​goede voeding plan en een gestructureerde workout routine. In feite kan je spieren zonder eiwitsupplementen bouwen als u consumeren voldoende eiwitten uit de voeding (bv vlees). Overmatig eiwitten hoeveelheden daadwerkelijk kan invloed hebben op uw lever en nieren.