Wat zijn de voordelen van Wheat Grass Juice?

Tarwe gras sap is een uitstekende bron van veel gezonde vitaminen en voedingsstoffen, maar nooit wetenschappelijk bewezen effectief bij het behandelen of voorkomen van ziekte.

Wheat Grass Nutriënten

Een ounce van tarwegras sap bevat dezelfde hoeveelheid vitamines en mineralen die in een ounce van verse groenten. Tarwegras sap bevat vitamine A, vitamine E, vitamine B12, calcium, selenium, magnesium en ijzer.

Chlorophyl

Tarwegras bevat veel chlorofyl, de chemische stof die planten groen, wat zeggen de voorstanders geeft het natuurlijke ontgiftende en antibiotische kwaliteiten maakt.

Colitis ulcerosa

Een 2002 een kleine studie van 21 patiënten uitgevoerd in Israël toonde de opname van tarwe grassap verlicht symptomen van ulceratieve colitis, ontsteking van de dikke darm.

Chemotherapie

Een voorstudie van 60 borstkankerpatiënten die 60 ml van tarwegras sap dronk tijdens chemotherapie heeft aangetoond tarwegras kan helpen verlichten een deel van de bijwerkingen van chemotherapie, zoals lage productie van rode bloedcellen.

Side Effects

Tarwegras is niet goedgekeurd of gereguleerd door de Food & Drug Administration voor elk type van medicinaal gebruik. Aangezien het meestal rauw, er een kans op bacteriële besmetting. Bijwerkingen, variërend van misselijkheid en hoofdpijn tot meer ernstige allergische reacties zijn gemeld met een hoge mate van tarwegras inslikken.