Wat zijn de voordelen van het gebruik Sea Kelp Tabletten?

Wat zijn de voordelen van het gebruik Sea Kelp Tabletten?

Zeewier, ook bekend als zeewier, is al lang aangeprezen als een natuurlijke remedie voor een aantal aandoeningen. De voordelen van zeewier zijn onmiskenbaar, maar er zijn vragen over de omvang van de doeltreffendheid ervan. Verpakt in een aantal formuleringen en doseringen, zee kelp is op grote schaal beschikbaar en redelijk veilig voor gebruik bij de meeste mensen. Het bevat voedingsstoffen en mineralen die het dieet kunnen aanvullen en verbeteren de gezondheid.

De Feiten

Volgens allstarhealth.com, kelp is "een zee groente", dat is gerelateerd aan bruine algen. Het groeit in bijna alle grote oceanen van de wereld. Verschillende soorten kelp bestaan, waaronder rockweed, laminaria en blaaswier, de drie meest voorkomende vormen van zeewier gebruikt in supplementen. Zeekelp komt in vloeibare en poedervorm, maar tabletten en capsules blijven de meest populaire supplement keuze.

Kenmerken

Zeekelp biedt een aantal essentiƫle vitaminen en mineralen. In het artikel "De vele onbekende voordelen van Kelp," auteur S. Wagner zegt kelp "is belangrijker voor ons lichaam dan de gemiddelde persoon weet." Onder de waardevolle mineralen zee kelp zijn jodium, zout, ijzer, kalium, fosfor en calcium. De vitaminen zeekelp leveringen omvatten vitamine A en niacine, samen met een gezonde dosis eiwit. Een sterk alkalische stof kan zeekelp ook helpen herstellen van de optimale pH in het lichaam.

Voordelen

Want het is een uitstekende bron van jodium, kan zeekelp schildklierfunctie te verbeteren, een mogelijke verhoging van de stofwisseling en de energie en het verminderen van gewichtstoename. De jodium, calcium en andere mineralen in zee kelp worden gemakkelijk geabsorbeerd door het lichaam, hulp bij de spijsvertering en het corrigeren van relevante mineralen tekorten. Sommige deskundigen in de helende veld natuurlijke geloven zee kelp kan extra voordelen, waaronder een verhoogde immuniteit en verbeterde ontwikkeling van de hersenen te hebben. Anekdotisch bewijs ondersteunt osteoporose preventie en verlichting van onmacht en bloedarmoede, maar deze effecten zijn niet officieel gedocumenteerd.

Overwegingen

Het jodiumgehalte van zeewier kan een krachtig effect hebben op de schildklier, vooral wanneer zeekelp is het in grote hoeveelheden. Mensen met schildklier aandoeningen of een voorgeschiedenis van problemen met de schildklier moeten een arts raadplegen voordat u een-kelp gebaseerde product. Zee kelp tabletten en andere kelp producten kunnen mogelijk interactie met andere natuurlijke supplementen en recept of over-the-counter geneesmiddelen, dus contact op met een arts, apotheker of natuurlijke gezondheid expert alvorens te mengen supplementen en / of medicijnen.

Waarschuwing

Sommige groepen reageren niet goed naar kelp gebaseerde producten. Zeewier supplementen zijn bekend misselijkheid en / of diarree veroorzaken bij sommige mensen. Als je negatieve effecten ondervindt, allstarhealth.com raadt u stop het gebruik of over te schakelen naar een lagere dosering supplement. Zwangere of zogende vrouwen moeten voorkomen zee kelp supplementen, omdat hun veiligheid in deze situaties is niet getest.