Wat zijn de tekenen en symptomen van baarmoederhalskanker met koorts?

Wat zijn de tekenen en symptomen van baarmoederhalskanker met koorts?

Meer dan 11.000 vrouwen zullen worden gediagnosticeerd met - en 4000 sterven - baarmoederhalskanker in 2009, volgens de American Cancer Society's meest recente projecties. Er is al veelbelovend gegevens met betrekking tot het humaan papillomavirus-vaccin, maar voor vrouwen die niet werden gevaccineerd als adolescenten, het begrijpen van de tekenen en symptomen van baarmoederhalskanker, zelfs als het is gewoon een aanhoudende koorts, blijft het meest effectieve instrument voor de vroegtijdige opsporing en diagnose.

Abnormale Pap Smear

De American Cancer Society adviseert vrouwen Pap screenings tussen adolescentie ondergaan tot 70 jaar Veel vrouwen geloven zij dat Pap screenings na de menopauze stoppen, maar het gevaar van baarmoederhalskanker nog bestaat dus proeven, maar vereist minder vaak als andere indicatoren niet aanwezig, moet goed blijven in late volwassenheid. Een abnormale Pap-resultaat is het nummer een vroegtijdige waarschuwing teken van baarmoederhalskanker.

Vaginaal bloedverlies na het vrijen

Zeer weinig of geen symptomen aanwezig zijn met de vroege ontwikkeling van baarmoederhalskanker, maar meer geavanceerde onontdekt gevallen kan verschijnen met koorts gepaard gaan met vaginale bloeden. Bloeden meestal optreedt na het vrijen, maar het kan onverwacht gebeuren tussen de menstruele cycli.

Bekken Pijn na het vrijen

Ontlading is niet het enige teken van baarmoederhalskanker. Gegeneraliseerde pijn in het bekken kan voorkomen bij vrouwen na geslachtsgemeenschap; en als dit symptoom is niet gerelateerd aan een andere medische aandoening, vooral als het gepaard gaat met koorts, vrouwen moeten onmiddellijk medisch advies te zoeken.

Humaan papillomavirus infectie

Hoewel het niet vanzelfsprekend dat HPV-infectie leidt tot baarmoederhalskanker, de aanwezigheid van HPV is een waarschuwing voor een mogelijk gevaar. Sommige gynaecologen raden een HPV DNA screening samen met de Pap-test voor risicogroepen, maar veel vrouwen die niet werden behandeld met de recent ontwikkelde vaccin tegen HPV te vragen voor de test, ongeacht de risico's. HPV veroorzaakt cel veranderingen in de cervix die kan leiden tot precancerous en uiteindelijk atypische squameuze cellen, een vroege indicator van kanker die verder onderzoek vereist.