Wat zijn de remedies voor ischias?

De meest extreme manieren om ischias pijn te verlichten kan operaties, injecties of zelfs acupunctuur betrekken. Als invasieve remedies zoals deze zijn niet naar wens, zijn er een paar huismiddeltjes en professionele strategie├źn die kunnen helpen verlichten van ischias. Onder hen zijn kern te versterken, stretching ondersteunende spieren en een bezoek aan de chiropractor.

Core Versterking

Soms is het verlichten van ischias pijn en druk gaat versterken en rekken van de omliggende spieren structuren. Door het gebruik van lichaamsgewicht weerstand training zoals Pilates op de bovenrug en de kern spieren, kon ischias worden geminimaliseerd. Een Pilates voorbeeld is de "100" oefening. Begin met het liggend op je rug, met je bovenbenen recht omhoog wijst en de onderbenen recht naar buiten. Rechtop zitten zonder verlies van uw been positie en plaats je armen langs je lichaam. Til je armen totdat ze parallel aan de vloer en houd deze positie voor een 100-count, vandaar de naam. Adem diep als nodig is om uw steun te behouden, zodat uw benen en de kern zal blijven om zuurstof te ontvangen. Voor een extra uitdaging, druk je je handen naar beneden en voor elke telling.

Manipulation Manual

Handmatige manipulatie omvat fysiek passen botten om ze goed uitgelijnd zetten. Dit wordt bereikt door chiropractors, Osteopaten of fysiotherapeuten. Chiropractors geneigd te geloven dat ischias pijn is het gevolg van subluxatie, die uitgelijnd stekelbeenderen onder druk op zenuwen. Hun behandeling kan een volledig onderzoek te betrekken (om X-stralen bevatten) om te bepalen waar de druk bron vandaan komt. De chiropractor zou het lichaam bevinden en uw ruggengraat twee of drie keer per week handmatig aan te passen. Ze konden ook aan massage therapie om te helpen verlichten elke spierspasmen als je zenuwen kan reageren op de nieuw geopende route.

Hamstring Stretch

Een andere ondersteuning spier die kan helpen verlichten ischias pijn is de hamstring. Het loopt langs de achterkant van het bovenbeen en als het strak trekken, kan het bekken dichter bij de piriformis spier, die boven op de heupzenuw trekken. Strek de hamstring door eerst op je rug liggen met de linker knie omhoog wijst en linker voet plat. Je rechterbeen moeten regels recht met tenen omhoog. Zonder buigen je rechter knie, til je rechterbeen recht omhoog zo hoog mogelijk. Uw linkerbeen moet haar positie te handhaven. Zitten en pak zo dicht mogelijk bij je enkel mogelijk. Houd deze positie gedurende 30 seconden en schakel dan de benen. Adem diep als nodig is, zolang u uw been. Twee stukken per dag kon de pijn onmiddellijk verlicht zien.