Wat zijn de negatieve effecten van het eten van een maaltijd per dag?

Wat zijn de negatieve effecten van het eten van een maaltijd per dag?

Als u denkt dat het eten van een maaltijd per dag zal helpen gewicht te verliezen, denk opnieuw. Uw lichaam heeft voeding en voedingsstoffen om de paar uur om de hele dag goed te laten functioneren. Het eten van slechts een keer per dag het metabolisme van uw lichaam zal beïnvloeden en, als gevolg van het gebrek aan voedingsstoffen, kan je ziek worden. Voordat u besluit om slechts één maaltijd per dag te eten, jezelf te onderwijzen over de risico's.

Gebrek aan energie

Het voedsel dat je eet, vooral koolhydraten, geeft het lichaam energie. Als u slechts één keer per dag te eten, zal je lichaam vertragen. Misschien krijg je vermoeid en vermoeid en hebben concentratieproblemen. Uw bloedsuikerspiegel kan stabiel na het eten, maar zal weer naar beneden komen als je niet je lichaam te voorzien van voedsel. Als je een maaltijd bestaat uit zoete, vette voedingsmiddelen, zal je bloedsuikerspiegel snel spike, dan vallen en je kan beginnen lusteloos voelen. Het eten van een paar keer per dag geeft je lichaam een ​​constante bron van energie om u te helpen zich te concentreren op de taken bij de hand.

Weight Gain

Als je eet slechts één maaltijd per dag, ten eerste kan je gewicht verliezen, maar uiteindelijk zal je lichaam gaan in survival mode. In plaats van het wegwerken van vet, je lichaam zal beginnen met vast te houden aan het aan zichzelf te beschermen. Je stofwisseling kan vertragen en je kan gewichtstoename.

Voedingstekorten

Je hebt een grote verscheidenheid van voedsel aan de vitaminen en mineralen die uw lichaam nodig heeft te krijgen, en één dagelijkse maaltijd kan niet genoeg te bieden. Fysieke symptomen van voedingstekorten kunnen beginnen in opkomst. Je haar, huid en nagels kan droog, bros en saai te wijten aan een tekort aan essentiële vetzuren. Uw mondgezondheid kunnen lijden door gebrek aan calcium en B-vitamines. Circles kan onder je ogen als gevolg van een tekort aan vitamine C te vormen en je kan koud vaak te wijten zijn aan een gebrek aan ijzer, volgens de Centers for Disease Control and Prevention. Het eten van een grote verscheidenheid van voedzaam voedsel verspreid over de dag kan voorkomen dat tekorten aan voedingsstoffen.

Eetbuien

Ontnemen jezelf van voedsel en calorieën kan leiden tot voedsel eetbuien waar je eet alle calorieën je normaal verbruikt over de gehele dag in een vergadering. Binging kunnen het metabolisme en spijsverteringsproblemen veroorzaken en kan leiden tot gewichtstoename. Na verloop van tijd, het kan ook permanent vermogen van uw lichaam om de bloedsuikerspiegel te reguleren beïnvloeden, volgens een studie in de kwestie van december 2007 "Metabolism." Zelfs als het je lukt om je één maaltijd per dag te houden, als je eenmaal begint weer normaal eet, kan je gewicht of vast komen te zitten in een jojo-dieet cyclus, die een eetstoornis kunnen uitlokken.