Wat zijn de gezondheidsvoordelen van Honeysuckle?

Kamperfoelie is een bloeiende plant van het geslacht Lonicera dat gebruikelijk is over de hele noordelijke halfrond. De stengels, bladeren en bloemen van sommige kamperfoelie soort kan geconsumeerd worden of medicinaal gebruikt.

Soorten

Hoewel er vele soorten kamperfoelie, alleen de Japanse kamperfoelie en de blauwe kamperfoelie staan ​​bekend om hun gezondheidsvoordelen.

Voedingsstoffen

Kamperfoelie bevat calcium, magnesium, kalium, vitamine C, rutine, een voedingsstof die de effectiviteit van vitamine C verhoogt en quercetine, een zuur dat vrije radicalen bestrijdt.

Chinese Geneeskunde

In de traditionele Chinese geneeskunde, wordt kamperfoelie gebruikt om aandoeningen van het hart en de longen, koorts, zweren en dysenterie te behandelen.

Toepassingen

Kamperfoelie wordt gebruikt om pijnlijke gewrichten te verlichten, ontsteking verminderen, de bloedsomloop te verbeteren, verlichten depressies en de behandeling van astma; blauwe kamperfoelie kunnen parasieten, bacteriën te bestrijden en hebben ant carcinogene eigenschappen.

Waarschuwing

Er zijn meer dan 180 soorten kamperfoelie, en velen hebben giftige eigenschappen. Kamperfoelie bevat saponinen, die schuimvorming glucosiden die giftig kunnen zijn indien verbruikt dan.