Wat zijn de Best Body-Balancing Diëten?

Wat zijn de Best Body-Balancing Diëten?

Lichaam evenwicht diëten zijn vrij van andere dieetregimes omdat Uitdaging verschillende aspecten van afvallen tegelijk. Sommige programma's kunnen zich richten op voeding of sporten in het bijzonder; zonder het aanpakken van andere aspecten, zoals mentaliteit en levensstijl, kan lijners overweldigd worden en stoppen. Lichaam balanceren diëten proberen om alle aspecten van het verliezen van gewicht op hetzelfde moment en in vergelijkbare hoeveelheden aan te pakken.

Myrna Lynn's Body Balance Dieet

Zoals de naam al doet vermoeden, Myrna Lynn's Body Balance Dieet is een dieet programma dat specifiek ontworpen om aan te pakken het verliezen van gewicht in een gelijkmatige en evenwichtige manier. De vier secties aangepakt door het programma onder meer een evenwichtige mindset, voeding, dieet en lichaamsbeweging regime. Volgens de website van Body Balance Diet, een evenwichtige mindset is cruciaal voor het beheersen van de drie andere disciplines en de cursus roept met name het dieet gemeenschap om te helpen elkaar inspireren en aan het wegnemen elke levensstijl angsten. Voedingsbalans van het dieet impliceert het nemen van supplementen en een evenwichtige voeding en lichaamsbeweging regime heeft de dieter het eten van een gezonde en evenwichtige set van maaltijden, en trainen met behulp van de CrossFit kern kracht en conditie programma.

pH Body-Balancing Dieet

Volgens Dr Perry Nickelston, DC, kan een zure lichaam pH-niveau een significant effect op het gewicht van een persoon hebben. Wanneer mensen consumeren voedingsmiddelen met een zeer zure pH-niveau (bijvoorbeeld een continentaal ontbijt, muffins of koolzuurhoudende dranken), het lichaam lijdt aan wat er acidose of over-verzuring genoemd. Dit maakt het lichaam bestrijden verzuring in een poging om het natuurlijke evenwicht van de pH te neutraliseren. Dit kan leiden tot een persoon worden onder of overgewicht. De pH-body-balancing dieet is een regime dat de pogingen om de zuurgraad van het lichaam te neutraliseren met hoge alkalische voeding en drinken. Alkalische pH diëten omvatten voedingsmiddelen zoals groene groenten, tarwe, alfalfa grassen en vruchten zoals limoenen, tomaten en avocado vaak.

Evenwichtig dieet en lichaamsbeweging

Volgens News Medical, de meest effectieve manier om gewicht te verliezen is om de inname van voedsel van uw lichaam in evenwicht te brengen met de oefening. Met name de website spoort lijners om vetverbrandende pillen die beloven om de cellen te dwingen om vetreserves te verbranden in plaats van koolhydraten te vermijden. In plaats daarvan, News Medical suggereert dat afweging van uw lichaam met zijn dagelijkse inname van voedsel is de meest effectieve gewicht-verlies programma. In wezen, zo lang als je meer calorieën dan je in je lichaam verbrandt, verlies je gewicht. De sleutel tot dit is balanceren een dieet dat u voorziet van genoeg energie om te veel calorieën te oefenen en niet op je harde werk teniet te doen.

Body-Balancing fouten te vermijden

Sommige lijners, toevallige of niet, uiteindelijk het geven van te veel of niet genoeg aandacht aan bepaalde aspecten van een lichaam in evenwicht brengen dieet. De website van MSN Vandaag blijkt dat mensen eten vaak veel minder dan ze zouden moeten bij het dieet. Met lichaam balanceren diëten, deze onevenwichtigheden dingen vrij sterk. Bezuinigen op voedsel vertraagt ​​je stofwisseling en je lichaam breekt vitale calorieverbrandende spierweefsel voor energie. Combat dit door het eten net genoeg om te stoppen met je hongergevoel: low-calorie halverwege de ochtend en 's middags snacks goed werken. Andere dingen om die reden een onevenwichtige stofwisseling zijn cafeïne en witte koolhydraten te vermijden.