Wat zijn de behandelingen voor een koude in een baby?

Wat zijn de behandelingen voor een koude in een baby?

Als baby verkouden is het belangrijk om de temperatuur bewaken en beschouwen hen naar de arts als de koude duurt langer dan een week of lijkt plotseling erger. Sommige natuurlijke behandelingen voor een verkoudheid kan thuis worden gedaan en zal helpen om uw kind meer comfort, terwijl hij ook krijgt.

Saline Drops en aanzuiger

Saline druppels zijn volledig natuurlijk en zal helpen om te hydrateren de neus van uw kind. Giet een paar druppels van een zoutoplossing in de neus van uw kind, en vervolgens afzuigen met de neuszuiger. Aspirators duidelijk uit de smurrie uit de neus van uw kind en helpen verlichten van een verstopte neus. Probeer dit te doen voordat u uw kind eet, vooral als u een kind, want het is moeilijk voor hen om verpleegster met een verstopte neus.

Vloeistoffen

Zorg ervoor dat uw kind veel te drinken als ze ziek zijn. Bied uw kind een verscheidenheid aan sap, water en vloeistoffen zoals Pedialyte. Tenzij uw kind borstvoeding geeft of nog steeds met behulp van de formule, is het het beste om weg van elke vorm van melkproducten blijven, omdat deze de neiging om slijm produceren. Vergeet niet dat vloeistoffen zijn vooral belangrijk als uw kind is koortsig. Zelfs als je kind niet wil eten, om hem te drinken zal helpen om hem op de weg naar herstel te zetten.

Verstuiver

Gebruik een verdamper om los te komen van de congestie in de neus van uw kind en om de ademhaling te vergemakkelijken. U kunt gebruik maken van een koele mist vaporizer of een hot-water verdamper. De American Academy of Pediatrics adviseert het gebruik van een draadloze vaporizer om mogelijke gevaren zoals brandwonden te voorkomen. De meeste vaporizers verminderen de stoom die zal helpen opruimen neusholtes. Sommige vaporizers gebruiken een medicinale pleister die menthol bevat. Als u geen toegang hebt tot een verdamper, het aanzetten van de douche en staan ​​met je kind in de buurt van de hete stoom kan ook helpen duidelijke neus hebben.

Het voorkomen

Je mag niet in staat zijn om je kinderen te houden van steeds ziek, maar je kunt hen te helpen voorkomen zoveel ziekte mogelijk door het nemen van enkele voorzorgsmaatregelen. Houd ze uit de buurt van andere zieke kinderen en houd ze thuis als ze niet goed voelen. Zorg ervoor dat speelgoed worden gereinigd en ontsmet en proberen om baby's te leren om niet te delen drinkbekers en keukengerei. Handen van uw baby's vaak te wassen en beginnen om ze zo snel mogelijk te leren over de voordelen van het houden van hun handen schoon.