Wat zijn de behandelingen voor de hobbels op de hals aan een Hair Cut?

Wat zijn de behandelingen voor de hobbels op de hals aan een Hair Cut?

Als je net naar de kapper, ziet u bultjes op de achterkant van je nek. Dit zijn bultjes, ook wel bekend als pseudofolliculitis barbae, en zijn een ontstekingsreactie van ingegroeide gezichtshaar die vaak optreedt na het scheren. Er zijn verschillende behandelingen om u te bereiken van verlichting van deze vervelende en ongemakkelijke hobbels.

Grow Out Your Hair

De eerste stap om het elimineren van bultjes en ingegroeide haartjes is om je haar of baard groeien. Gebruik pincet of scheermesjes ten minste 30 dagen om het haar te groeien. Als je dat doet je haar knippen de volgende keer, gebruikt u een single-blade scheermes of voor elektrische tondeuses om te voorkomen dat het snijden van de haren te kort en te voorkomen dat de hobbels van terugkerende. Zelfs als elektrische tondeuse werden gebruikt, kan de instelling te dicht van een cut zijn en de oorzaak van de bultjes.

Topische antibiotica

Als de hobbels worden waardoor je pijn of ongemak, raadpleeg dan uw arts over antibiotica. De hobbels kan hebben gekregen ontstoken of geïnfecteerd, en uw arts kan voorschrijven een actueel antibioticum. Breng de antibiotica om het gebied volgens de instructies van uw arts en apotheker. Vermijd het scheren, terwijl je nog steeds gebruik van het antibioticum en reinig het gebied met een polyester huid-reiniging pad twee keer per dag. Als het gebied ernstig is besmet tegen krassen, kan uw arts een oraal antibioticum voorschrijven.

Lotion

Er is een lotion met een speciaal ingrediënt die u kunt gebruiken om te helpen bij het verminderen van de hobbels en het voorkomen van nieuwe ontstoken plekken zich te vormen op je nek of gezicht. Zoek een huid lotion met het ingrediënt glycolzuur in. Dit ingrediënt werkt als een scrub de huidcellen te verwijderen en houden het gebied schoon. Breng de lotion elke avond voor het slapen gaan te helpen de controle van de hobbels.

Laserontharing

Een van de beste manieren om te voorkomen en te beheersen huid bultjes na het scheren is om de handeling van het scheren helemaal te vermijden door het hebben van laser ontharing. Laser ontharing kan gewoon in de achterkant van je nek of gezicht, zodat de volgende keer krijg je een kapsel, zal uw kapper niet om de elektrische scheerapparaat te gebruiken in deze gebieden. Laser ontharing zal de haarzakjes die er de oorzaak van uw ingegroeide haartjes, en uiteindelijk de bultjes te verwijderen.