Wat zijn Adipex & Phentermine?

Adipex is de merknaam voor phentermine. Adipex wordt vervaardigd door Gate Pharmaceuticals, terwijl de generieke phentermine, is verkrijgbaar bij een aantal fabrikanten. Het is een recept medicatie gegeven voor gewichtsverlies. Terwijl een effectief hulpmiddel om gewicht te verliezen, zijn er risico's verbonden aan het nemen van deze medicatie. Het is belangrijk om niet te nemen van deze medicatie als het niet was voor jou, en je moet uw recept niet delen met iemand anders.

Functie

Adipex werkt op het centrale zenuwstelsel om de eetlust te onderdrukken. Als stimulerend middel, werkt op dezelfde wijze als amfetamine geneesmiddelen en kan soortgelijke bijwerkingen. Het is de gelijkenis tussen fentermine en amfetaminen dat veel mensen leiden tot de verhoging van de energie en moeite met slapen, dat vaak voorkomende bijwerkingen van het nemen van dit dieet pil zijn ervaren. De verhoging van de energie die gemeenschappelijk is voor phentermine gebruikers kunnen helpen bij het afvallen, zoals veel mensen vinden het gemakkelijker om te starten of een trainingsprogramma te houden, terwijl ze te nemen.

Soorten

Adipex is beschikbaar als een 37,5-mg capsule en 30 mg capsule. De 30-mg capsule wordt verkocht onder de naam Fastin. Generieke phentermine is beschikbaar in zowel doseringen ook. De meeste artsen zullen de minder dure generieke vorm van deze pil voorschrijven. Als u zich zorgen over de effectiviteit van phentermine vergelijking met Adipex hebben, overleg dan met uw arts wanneer hij schrijft uw recept. Sommige artsen schrijven Prozac, een antidepressivum, samen met phentermine. Als je Prozac nooit eerder hebt genomen, kunt u met uw arts te praten over het starten met slechts een of het ander, zodat als één van de medicijnen niet met je eens, is het gemakkelijk om het probleem vast te stellen.

Effecten

Mensen die voeding, terwijl het nemen van phentermine hebben meestal een versneld tempo van gewichtsverlies. Adipex en fentermine werk door afnemende risicobereidheid, niet door het verhogen van de stofwisseling. Mensen die eten om emotionele redenen of die binge eetstoornissen kunnen nog steeds problemen het verliezen van gewicht, terwijl het nemen van deze pillen. Phentermine is het meest effectief in combinatie met een caloriearm dieet en een trainingsprogramma. Om de effecten van fentermine optimaliseren, veel water drinken en neem de pil vroeg in de ochtend, ongeveer 30 minuten voor het ontbijt.

Voordelen

Phentermine en Adipex doen hulpmiddel bij gewichtsverlies. Hoewel er geen magische pil die ervoor zorgt dat je om gewicht te verliezen, deze dieet pillen effectief zijn helpers. Gewichtsverlies is afhankelijk van het eten van minder calorieën dan je verbrandt per dag. Phentermine en Adipex hulp saai honger en onbedwingbare trek, waardoor het aantal verbruikte calorieën vermindert. Ze verhogen de energie-niveaus, waardoor het makkelijker aan de stok met een trainingsprogramma. De voordelen van Adipex daardoor afneemt in de tijd. Als je een veel gewicht te verliezen, overleg dan met uw arts over het nemen regelmatig pauzes van de medicatie. Dit helpt de kans lichaam opbouwen weerstand tegen het geneesmiddel verminderen.

Waarschuwing

Er zijn potentieel gevaarlijke bijwerkingen te Adipex en fentermine. Het kan verslavend zijn, dus is het belangrijk alleen onder toezicht van een arts te nemen. Deze medicatie kan ook leiden tot kortademigheid, pijn op de borst en hoofdpijn. Als u een van deze bijwerkingen ervaart, onmiddellijk stoppen met de medicatie en neem contact op met uw arts. Mildere bijwerkingen zijn droge mond, constipatie en huidproblemen. Tot slot, als je op een andere medicatie, is het belangrijk om uw arts te vertellen voordat u begint met het nemen phentermine of Adipex. Deze pillen kunnen negatief reageren met een aantal andere soorten medicijnen.