Wat voor soort MD Zou Haaruitval Diagnose?

Wat voor soort MD Zou Haaruitval Diagnose?

Haaruitval kan optreden bij zowel mannen als vrouwen en kan zeer frustrerend, vooral wanneer de oorzaak onbekend. Vaak artsen helpen lokaliseren oorzaak en in veel gevallen de behandeling beschikbaar zijn om de conditie te verbeteren.

Artsen Wie Diagnose Haaruitval

Wanneer u denkt dat u last heeft van haaruitval, kan je jezelf de vraag welke arts je moet zien. Verschillende types testen en diagnosticeren haaruitval omstandigheden.

De Huisarts

Huisartsen kunnen allerlei aandoeningen te behandelen en ze zijn een goede plek om te beginnen. Huisartsen kunnen testen voor je lopen als zij dat nodig achten. Als ze denken dat je nodig hebt om gezien te worden door een specialist, er zijn een paar soorten van artsen kunnen zij u verwijzen naar.

De Dermatoloog

Een dermatoloog is een arts die is gespecialiseerd in de behandeling van haar, huid en nagels. Haaruitval toestand kan worden veroorzaakt door bepaalde huidaandoeningen zoals eczeem (een chronische huidaandoening die schilferige huid en huiduitslag omvat), alopecia (haarverlies van het hoofd of lichaam, soms tot kaalheid), ringworm (een huidaandoening veroorzaakt door schimmel), psoriasis (een huidaandoening die roodheid en irritatie) of de huid veroorzaakt. Al deze vallen binnen de deskundigheid dermatologen '.

De endocrinoloog

Een endocrinoloog is een arts die diagnosticeert en behandelt hormonale onevenwichtigheden en problemen en ziekten die de klieren beïnvloeden. Soms haaruitval kan worden veroorzaakt door hormonale onevenwichtigheden of schildklier en dus een endocrinoloog in staat zijn om de oorzaak van haaruitval diagnosticeren.

Het Besluit

Het type van de ziektekostenverzekering heb je misschien de doorslag over welke arts je moet zien zijn. Een huisarts is altijd een goede plek om te beginnen, omdat ze in staat zijn om u te verwijzen het juiste type van arts als het nodig is voor u om een ​​specialist te zien. Elk van deze drie artsen kunnen testen verschaffen indien nodig om de oorzaak van de haaruitval diagnose.