Wat te verwachten met Candida Antigens

Een vreemde substantie geïnjecteerd in het lichaam om een ​​immune reactie tegen een antigeen. De Candida antigeen een nieuwe behandeling gemaakt voor wratten. Candida is een soort gist die infecties variërend van spruw tot vaginitis veroorzaken.

Wratten

Wratten zijn goedaardige gezwellen huid die pijnlijk of teder kan zijn, veroorzaakt door een infectie van het humaan papillomavirus (HPV). Ze zijn meestal onschuldig en soms verdwijnen zonder behandeling.

Behandeling

Een arts injecteert de Candida-antigeen direct in de wrat. Behandelingen die meer conventionele omvatten chirurgische verwijdering, invriezen en laserbehandeling.

Side Effects

De weinige bijwerkingen die gemeld zijn waren enkele zwelling en roodheid op de injectieplaats. Elk type van de vreemde stof ingespoten in het lichaam heeft het potentieel van het veroorzaken van een allergische reactie.

Effectiviteit

De algemene studies van deze behandeling zijn goed. Dr. Thomas D. Horn, van de Universiteit van Arkansas voor Medische Wetenschappen, een studie uitgevoerd met behulp van het antigeen op de ene groep en een zoutoplossing injectie aan de andere kant; patiënten behandeld met het antigeen reageerde positief in de meeste gevallen.

Toekomstig onderzoek

Onderzoek is gaande voor deze vorm van behandeling. De toekomstige toepassing van de Candida-antigeen ziet er veelbelovend uit als een mogelijke behandeling voor de huid laesies vaak voor bij HIV-patiënten.