Wat te doen voor een droge hoest?

Een droge hoest kan een indicatie zijn van een verkoudheid, een symptoom van gastro-oesofageale reflux ziekte of een gebrek aan vocht in uw omgeving zijn. Er zijn veel natuurlijke remedies, apparaten en medicijnen om uw hoest te verlichten, en deze moet volledig helder krijgt binnen vijf dagen. Als je droge hoest aanhoudt of verergert, raadpleeg dan uw arts, omdat het een virale infectie die voorgeschreven medicijnen nodig zou kunnen zijn.

Natural Remedies

De eeuwenoude remedie van hete thee met een theelepel citroensap en een eetlepel honing werkt nog steeds. De warme thee mengsel zal de vacht van uw keel en het verminderen van de ernst van de droge hoest. Drink de thee mengsel driemaal daags symptomen te verlichten, of ten minste eenmaal in de ochtend en eenmaal in de nacht. Volgens Health911, houden van jezelf gehydrateerd is belangrijk om uw keel te genezen. Drink acht 8-ounce glazen water te verdunnen het slijm in je keel. Solliciteer verwarming pads op je borst om de pijn geassocieerd met een droge hoest te verlichten. Volgens Kristie Leong MD, kauwen op een stukje verse gember vermindert hoesten ook.

Luchtbevochtiger

Wanneer er sprake is van een gebrek aan vocht in de lucht, je keel produceert slijm en zorgt ervoor dat je te hoesten. Een warm-nevel luchtbevochtiger kan vocht naar uw omgeving en het verminderen van uw droge hoest. Vocht in de lucht breekt het slijm en maakt gemakkelijkere ademhaling. Het is noodzakelijk om huisdieren en kinderen weg te houden van warm-nevel luchtbevochtigers, zoals het kloppen op de luchtbevochtiger brandwonden en mogelijke elektrocutie kunnen veroorzaken. Als alternatief, cool-mist luchtbevochtigers bieden dezelfde voordelen, zonder het risico van brandwonden, maar de machine is iets luider dan warm-nevel luchtbevochtigers.

Gastro-oesofageale refluxziekte (GERD)

Uw droge hoest kan worden veroorzaakt door gastro-oesofageale refluxziekte (GERD), die optreedt wanneer je onderste slokdarm sluitspier maagzuur niet kan blokkeren. Als je slaapt of liggen, kan het maagzuur te reizen naar je keel en ertoe leiden dat u te hoesten. Om droge hoest veroorzaakt door GERD te behandelen, te verminderen of te elimineren de consumptie van voedingsmiddelen die overmatige hoeveelheden maagzuur produceren. Sommige van deze zuur-producerende voedingsmiddelen zijn: tomaat-gebaseerde voedingsmiddelen, chocolade, pepermunt en gefrituurd voedsel. Neemt nota's om te zien of je een droge hoest vermindert na het elimineren van bepaalde voedingsmiddelen, en als het aanhoudt zal uw arts medicijnen om GERD behandeling voorschrijven.