Wat Over-the-Counter geneesmiddel kan worden gebruikt voor Ringworm?

Ringworm is een schimmelinfectie van de huid. Het komt vaak voor bij kinderen en tieners die contactsporten spelen. Tekenen van infectie zijn een cirkelvormige uitslag met een geschubde uiterlijk. Behandeling is actueel, waaronder crèmes en shampoos.

Ketoconazol

Ketoconazol is verkrijgbaar in de apotheek zonder recept verkrijgbaar als een shampoo en een crème onder de merknaam Nizoral. Zorg ervoor dat u genoeg om het getroffen gebied te dekken aan te brengen.

Miconazol

Miconazol is beschikbaar als het merk Micatin in crème of sprayvorm. Een kleine hoeveelheid van elk van beide vormen moet worden toegepast op het getroffen gebied tweemaal per dag.

Clotrimazol

Clotrimazol is een anti-schimmel behandeling die kan worden gebruikt voor ringworm. Het is beschikbaar als de merken Mycelex en Lotrimin. Breng een kleine hoeveelheid tweemaal per dag gedurende twee tot vier weken.

Selsun Blue

Selsun Blue is een medicinale shampoo die kan worden gebruikt voor behandeling van ringworm op de hoofdhuid. De hoofdhuid moet dagelijks worden gewassen met het voor ten minste twee weken.

Medische Hulp

Raadpleeg uw arts als de ringworm niet reageren op thuisbehandeling. U kunt een recept sterkte anti-schimmel middel of een ander actueel medicatie nodig.