Wat niet te nemen Nexium

Nexium is de merknaam voor esomeprazol, een geneesmiddel dat de symptomen van gastro-oesofageale reflux en een aantal andere voorwaarden die overmatig maagzuur en zure reflux vormen behandelt. Zoals met elke medicatie, is het belangrijk om bewust te zijn van andere recept en over-the-counter geneesmiddelen, voedingssupplementen, voedingsmiddelen en dranken die een gevaarlijke interactie kunnen veroorzaken of eisen dat de arts om de Nexium dosering aan te passen.

Allergische reacties

Als u allergisch bent voor esomeprazol, albendazol of mebendazole zijn, geen Nexium te nemen.

Prescription Drug Interactions

Vertel uw arts als u het nemen van Plavix (clopidogrel), Digitek, Lanoxin, Lanoxicaps digoxine), Valium (diazepam), antischimmelmiddelen zoals Nizoral (ketoconazol) of AIDS medicatie zoals Reyataz (atazanavir), Invirase (saquinavir), Vfend (voriconazol) of Viracept (nelfinavir). Vertel uw arts als u op Coumadin (warfarine) of andere bloedverdunners.

Non-Prescription Medicines

Melding maken van alle vitamines, kruiden of voedingssupplementen die u neemt. Hoewel ze niet recept, moet hij de dosis van Nexium aanpassen of monitor u bijwerkingen.

Eten en Drinken

Uw dieet kan invloed hebben op uw symptomen, dus volg de aanbevelingen van uw arts op de voedingsmiddelen en dranken die u moet vermijden of te beperken.

Andere overwegingen

Als u vergeet uw Nexium te nemen op schema, neem deze dan zodra u eraan denkt, tenzij het bijna tijd is voor de volgende dosis. Dan niet extra die tweede dosis nemen. Indien, tijdens het gebruik van Nexium, je nog steeds het gevoel dat je nodig hebt om een ​​maagzuurremmer nemen, overleg dan met uw arts en vraag om aanbevelingen te doen over het nemen van het.

Waarschuwingen

Uw arts is de beste gids dus zorg ervoor dat je alle recepten en over-the-counter geneesmiddelen, voedingssupplementen, vitamines, en uw dieet te bespreken. Lees de medicatie gids voorzien van Nexium. Volg de instructies van uw arts.