Wat Is polyartralgie artritis?

Gewrichtspijn, puttend uit de Griekse roots "arthro" (joint) en "algos" (pijn), betekent pijn in de gewrichten. Zo polyartralgie, met het voorvoegsel "poly" betekent pijn in meerdere gewrichten. Polyartralgie is een van de tekens die de progressie tot polyartralgie artritis aangeeft.

Wat Is polyartralgie artritis?

Als polyartralgie is een symptoom van artritis, evenals wordt niet-inflammatoire (artritis is inflammatoire) kan polyartralgie artritis gedefinieerd als artritis polyartralgie als een van zijn symptomen.

Oorzaken

De oorzaken van polyartralgie artritis zijn talrijk en zijn breed bereik. Echter, sportblessures behoren tot de meest bekende oorzaken van de aandoening.

Symptomen

Pijn in twee of meer gewrichten is het bepalende kenmerk van polyartralgie artritis. Andere symptomen zijn sommige zwelling en stijfheid van de aangetaste gewrichten, en roodheid.

Behandeling

Behandeling van polyartralgie artritis is afhankelijk van oorzaak. Het kan voorschrijven van anti-inflammatoire geneesmiddelen omvatten, of het kan ernstig genoeg operatie nodig.

Significantie

Wanneer polyartralgie wordt inflammatoire, is het veranderd in polyartralgie artritis, en dus is uitgegroeid tot een meer ernstige aandoening. Het is essentieel om polyartralgie behandelen voordat het een dergelijke fase.