Wat is Phentermine hydrochloride?

Wat is Phentermine hydrochloride?

Indien een arts vaststelt dat een dieet en lichaamsbeweging alleen niet voldoende zijn om overgewicht tegen te gaan, is het mogelijk dat ze een medicijn met phentermine hydrochloride om gewicht te verliezen kan voorschrijven. Er zijn vele aspecten van phentermine hydrochloride dat voordat u dit medicijn zorgvuldig moeten worden onderzocht. Het is cruciaal om te begrijpen hoe de drug bevordert gewichtsverlies, wat het inhoudt en de effecten op de hersenen en het lichaam.

Identificatie

Volgens Phentermine.com zijn er drie soorten pillen die fentermine hydrochloride bevatten: tabletten, capsules en hars capsules. Deze worden op de markt gebracht door verschillende farmaceutische bedrijven, en pillen met phentermine hydrochloride Adipex-P en Ionamin. Generieke versies zijn ook beschikbaar.

Functies

Phentermine hydrochloride behoort tot de sympathicomimetica familie van eetlustremmers. De chemische structuur van phentermine hydrochloride is vergelijkbaar met die van amfetaminen, die krachtige stimulerende meestal gebruikt om aandacht tekort stoornis of toevoegen.

In de hersenen, phentermine hydrochloride effect op sommige neurotransmitters (chemicaliën in de hersenen), en stimuleert ook de hypothalamus. Deze actiemiddel wordt gedacht verantwoordelijk voor onderdrukking van de eetlust en meer energie.

Functie

De functie van phentermine hydrochloride is om gewichtsverlies te initiëren en te helpen een zwaarlijvig persoon veranderen ongezond eten.

Genomen, hetzij eenmaal daags in de ochtend (met verlengde afgifte), of drie keer per dag --- 30 minuten voor elke maaltijd ---- phentermine hydrochloride helpt de honger vóór en tussen de maaltijden.

Met het advies en de begeleiding van een arts (en bij voorkeur ook een voedingsdeskundige), kan een zwaarlijvig persoon die phentermine hydrochloride leren om minder te eten, gezonder eten, en bewegen, terwijl het verliezen van gewicht door chemische werking van de medicatie.

Overwegingen

Phentermine hydrochloride is een korte-termijn hulpmiddel om gewicht te verliezen te beginnen en helpen bevorderen van gezonder eetpatroon. Het is echter ook een stimulans met het potentieel voor misbruik, omdat het verslavend zijn. Om deze reden, de Amerikaanse Drug Enforcement Administration geeft phentermine hydrochloride als een Schedule IV gereguleerde stof en het is illegaal om het medicijn te bezitten zonder voorschrift.

Het is ook heel belangrijk dat u een arts volgen terwijl u phentermine hydrochloride toegepast, de National Institutes of Health (NIH), en het oefenprogramma dat gewoonlijk wordt gegeven wanneer de medicatie wordt voorgeschreven volgen. Nemen meer medicatie dan voorgeschreven kan leiden tot afhankelijkheid van de drug.

Waarschuwingen

Er zijn vele mogelijke bijwerkingen die kunnen optreden wanneer phentermine hydrochloride. Minder ernstige bijwerkingen zijn obstipatie, droge mond, braken en diarree.

Ernstige bijwerkingen kunnen ook gebeuren, en de NIH adviseert dat een van de volgende bijwerkingen onmiddellijk moet worden gemeld aan een arts: hartkloppingen, pijn op de borst, duizeligheid, kortademigheid, verhoogde bloeddruk en tremoren.

Als een overdosis wordt vermoed, neem contact op met spoedeisende-medisch personeel.