Wat is een medische Spaarrekening?

Een Medisch Spaarrekening (MSA) is een fiscaal aftrekbaar spaarrekening die alleen kan worden gebruikt voor medische kwalificatie kosten. Sommige bedrijven zullen alleen kunt u een MSA krijgen als u akkoord gaat met een vaste aftrekbaar. Een MSA is niet te verwarren met een Health Savings Account (HSA), dat is de MSA's opvolger.

Geschiedenis van de MSA

Medische Spaarrekening (MSA) ziektekostenverzekering plannen hebben sinds 1997 beschikbaar voor sommige Amerikanen geweest, en werden geschapen als een manier om de totale kosten van de gezondheidszorg te verminderen.

Fiscale voordelen

Alle kosten om een ​​MSA zijn fiscaal aftrekbaar.

Bijdragen

Een maximale maandelijkse bedrag wordt door de uitgevende vennootschap ingesteld. Rollovers van afgelopen gezondheid spaarrekeningen of flexibele uitgaven rekeningen zijn niet toegestaan.

Gebruikt in combinatie met een bestaand plan

MSA's mogen alleen worden gebruikt in combinatie met een bestaande high-aftrekbare gezondheid plan, vaak beginnen bij $ 1.000.

Small Business of als zelfstandige

De MSA wordt alleen aangeboden aan zelfstandigen of kleine bedrijven met minder dan 50 werknemers.

Wetgeving

Per 31 december 2007 heeft het Amerikaanse ministerie van Financiën niet de MSA-programma uit te breiden. Alle bestaande MSA zijn historische rechten in een HSA rekening.