Wat is de Tweedaagse Citrus dieet?

Wat is de Tweedaagse Citrus dieet?

De Citrus dieet is een dieet waarbij de dieter verbruikt slechts citrusvruchten en sappen gedurende 48 uur. Zoals bij elke rage dieet, het komt met zijn voors en tegens.

Dieet Regels

De regels zijn simpel. Gedurende twee dagen wordt de dieter alleen toegestaan ​​om limoenen, grapefruits, sinaasappelen en citroenen eten. Dieters worden ook aangemoedigd om hun regelmatige lichaamsbeweging routines te volgen.

Voordelen

Vitamine C versterkt de bloedvaten, weefsels en botten. Citrusvruchten hebben ook een hoge ontgiftende werking en zorgen voor een hoge mate van energie.

Misvattingen

Ondanks deze "hoge niveaus van energie," als je lichaam niet neemt in voldoende calorieën, u voelt zich moe en gebrek aan energie. In wezen, het gebrek aan andere voedingsstoffen tegenspreekt de positieve effecten van de citrus in dit geval.

Gevaren

Te veel vitamine C in je systeem kan brandend maagzuur en oncontroleerbare diarree veroorzaken. Een lange termijn effect van vertrouwen op dit soort dieet is de verdeling van tandglazuur, vanwege de hoge zuurgraad in citrusvruchten.

Heeft de Diet werk?

In werkelijkheid zal lijners gebruik van deze hoofdzakelijk verliezen water gewicht en zet het gewicht meteen weer op zodra ze weer verbruiken gewone voeding. Het wordt niet aanbevolen voor degenen die willen om hun gewichtsverlies te behouden.