Wat is de Brazil Butt Lift Booty Makeover Guide?

Wat is de Brazil Butt Lift Booty Makeover Guide?

De Brazilian Butt Lift programma is het geesteskind van Leandro Carvalho, die belooft dat vrouwen en mannen hun kont kan tillen en gewicht te verliezen door het volgen van zijn 60-daags programma van energieke, calorieverbrandende bewegingen ingesteld op Latin muziek vrolijk. De oefening nadruk ligt op de drie belangrijkste spieren die combineren om make-up je kombuis. De Booty Makeover Guide helpt je je kont soort te bepalen en geeft je een dag-per-dag gids voor oefeningen.

Werken Dat Bum Bum

Carvalho zegt: "Deze workout programma is ontworpen om de maximale hoeveelheid vet te verbranden terwijl je optillen en vorm je buit." De workouts combineren cardio, de disciplines van Braziliaanse dans en capoeira en zijn eigen handtekening onderlichaam beeldhouwen beweegt op te tillen, stevig en vorm je bum bum (uitgesproken boom boom, Braziliaanse jargon voor je kont). Driehoek Training Workout Kaarten, met gedetailleerde instructies over Carvalho's kenmerkende moves, en de meting Tracking Card maken ook deel uit van het pakket.

Training Net als een Super Model

De butt-stralen video's zijn onder meer: ​​"Bum Bum," Carvalho's signature moves; "High & Tight", dat zich richt op uw brandhaarden: heupen, billen en dijen; "Sculpt ', een total-body workout; "Cardio Axe" (uitgesproken als "ah-shay"), een dance-gebaseerde routine voor verbranding van calorieën; en "Tummy Tuck," 15 minuten ab routine. De Booty Makeover Guide geeft de stimulans om elke dag te oefenen. Zelfs zijn Victoria Secret cliënt afhankelijk is van zijn zesdaagse SlimDown plan om in vorm te krijgen voor een fotoshoot.

In kaart brengen van een beter lichaam

Dag een verwarmt u met "Booty Basics ', die ongeveer 20 minuten rijdt. Dan schuif je recht in "Bum Bum", gedurende 35 minuten. Dag twee begint met "Cardio Axe" gedurende 30 minuten en volgt met "High & Tight" voor nog eens 35 minuten. Dan begint de derde dag ook met "Cardio Axe" en belandt met "Bum Bum." Je weet precies waar je elke dag kopte bent. Wat denk je? Op dag vier krijg je om te rusten!

Tegenwerken Gravity

Veel van de trainingen gebruiken lichaamsgewicht voor weerstand, maar Carvalho ook weerstand banden en enkel gewichten om de ante als uw conditie toeneemt. Op de eerste dag van de week twee, de Booty Makeover Guide heeft u werkt het programma "Sculpt" voor ongeveer 50 minuten "met apparatuur." De volgende dag, begin je met "Cardio Axe" en ga naar "High & Tight" met apparatuur voor 35 minuten. Stok met het en beginnen met het zien resultaten, pronto.