Wat is de beste SPF zonnebrandcrème te gebruiken

Zonnescherm, vaak ook wel sunblock, wordt gebruikt voor het blokkeren en / of absorberen ultraviolette straling van de zon. Het is beschikbaar als een lotion, gel of spray. Veel zonnebrandmiddelen zijn nu waterdicht en hebben een lange levensduur eigenschappen. Anderen zullen afwassen en zal frequente applicatie nodig. Zonnebrandcrème is niet een beauty product, maar het is een noodzaak voor een gezonde en jonge uitziende huid.

Betekenis

Sommigen van ons zijn gezegend met donkere en dikke huid. Anderen worden geschonken met eerlijke en lichte huid. Wat voor soort huid je hebt, het aanbrengen van zonnebrandcrème zal je beschermen tegen zonnebrand en helpen voorkomen van het risico van melanoom (huidkanker).

Wanneer een aanvraag indienen

Zonnefilter dagelijks worden toegepast op elk deel van de huid blootgesteld aan zonlicht. Laat geen wazige dagen of dikke wolken af ​​te schrikken je uit de toepassing van het scherm, zoals de zonnestralen ultraviolet's heersen op de donkerste dagen. Sommigen suggereren dat degenen die binnen werken waar ultraviolet licht ook worden gebruikt gebruiken zonnebrandcrème dagelijks.

SPF

SPF staat voor Sun Protection Factor. De sterkte van zonnebrandmiddelen wordt afgemeten aan de SPF factor. Algemeen, hoe hoger de SPF, hoe groter de bescherming. SPF kan woeden van 2 tot 50. De meeste dermatologen raden een zonnebrandcrème die beschermt tegen UVA en UVB-stralen met een SPF van 15 of hoger.

Bescherming

Onbeschermde huid kan beginnen te branden in slechts 20 minuten bij blootstelling aan de zon. Wanneer een zonnebrandcrème met de aanbevolen SPF 15 wordt toegepast, wordt de huid beschermd worden 15 keer langer mee (ongeveer vijf uur). Geen enkele hoeveelheid zonnebrandcrème is een gratis pas voor lange blootstelling aan de zon.

Waarschuwing

Meer dan een miljoen gevallen van non-melanoma huidkanker optreden jaarlijks in de Verenigde Staten. Kanker van de huid de meest voorkomende van alle kankers in de Verenigde Staten. De belangrijkste kwestie in de oorzaak van huidkanker blootstelling aan ultraviolette straling van de zon, die kan worden geblokkeerd met dagelijks zonbeschermingsgedrag. Helaas weet 70 procent van de Amerikanen geen gebruik zonnebrandcrème.