Wat Is Clenzology?

Wat Is Clenzology?

De Clenzology® Geavanceerde Hygiene System adviseert een vijf-delige reiniging regime ontworpen om de verspreiding van ziektekiemen te voorkomen, het helpen van individuen bereiken van een optimale gezondheid. Dit regime heeft vele voordelen voor gebruikers en relatief weinig nadelen, als belangrijkste de kosten en de tijd die nodig is voor reiniging.

Vijf Components

Het Clenzology systeem berust op vijf producten, die elk een stap - een hand en zeep, een oog oplossing, een oplossing neus, een tand en gomoplossing, en een oor oplossing. Online instructies detail het juiste gebruik van elk product. Reiniging gebeurt met meeste producten in de ochtend en avond. Sommige artikelen - met name het oor oplossing - zijn slechts een paar keer per week gebruikt. De gemakkelijk te volgen instructies geven tips, bijvoorbeeld betreffende de hoeveelheid zeep een individu moet krijgen op haar handen, de tijdsduur voor de handwas en het feit dat de zeep worden aangebracht op de handen wanneer ze droog .

Voordelen

Clenzology producten in hun bezit tal van voordelen voor de consument. Fysieke reinheid een optimaal niveau met de vijf-product-systeem bereikt. Als goed, is een slechte adem verminderd of weggenomen en de huid kan minder gevoelig voor breakouts. Sommige consumenten feedback geeft aan een grote verbetering in de sinus en allergie symptomen, hoewel de Clenzology website geeft wel aan dat "Clenzology producten zijn geen drugs of medicijnen en zijn niet geïndiceerd voor de genezing of behandeling van een ziekte."

Betekenis

Volgens clenzology.com, de meeste mensen "wrijven hun ogen wrijven hun neus en krassen op hun gezicht 20 tot 50 keer per dag." Verborgen gebieden zoals de onderkant van de nagels bieden uitstekende broedplaatsen voor ziektekiemen. Een mens kan regelmatig oppakken ziektekiemen door het aanraken van dingen en overbrengen naar het gezicht, de lippen, ogen en andere gebieden waar ze kunnen leiden tot ziekte. Kiemen kunnen ziekte bij gewone individuen veroorzaken en een nog grotere bedreiging voor de personen die al ziek zijn. In feite is de snelheid van de gezondheidszorg-geassocieerde infectie werd geschat door de World Health Organization in overal van 9 procent tot 30 procent op de Intensive Care Units wereldwijd, grotendeels toegeschreven aan hygiëne kwesties.

Nadelen

Clenzology producten kosten meer dan gemiddeld zepen, gezicht wast, tandpasta en oor oplossingen. Als goed, het regime is relatief tijdsintensief. Product containers vereisen opslag uit de buurt van direct zonlicht en overmatige hitte. Mensen moeten ook niet gebruik maken van de producten of ze hebben bepaalde medische aandoeningen. Clenzology merkt op dat personen die zwanger zijn of een schildklieraandoening heeft misschien wilt voorkomen dat u Clenzology producten. Personen die zijn geadviseerd door medische professionals niet te zwemmen met hun gezicht onder water moet het gebruik van het gezicht te wassen en oor-oplossing te voorkomen.

Beschikbaarheid

Clenzology producten lijken te koop vaakst op het web, via de Clenzology site en via andere online gezondheid, welzijn en hygiëne sites. Sommige sites geven aan dat het volledige systeem is niet meer beschikbaar en bieden individuele items te koop. Echter, de officiële site, die artikelen verkoopt op de volledige verkoopprijs, biedt wel de mogelijkheid om een ​​volledige kit te kopen. Individuen kunnen wensen om te controleren met de lokale gezondheidszorg en wellness winkels ook over andere opties voor de aankoop van Clenzology producten.