Wat Is Adipex P?

Wat Is Adipex P?

Artsen schrijven phentermine hydrochloride voor kortdurend gebruik bij obese patiënten die proberen om gewicht te verliezen. Gate Pharmaceuticals produceert onder de merknaam van Adipex-P. Het geneesmiddel helpt zwaarlijvige patiënten door een eetlustremmer effect, en verhoogd metabolisme en hartslag.

Functie

Volgens Gate Pharmaceuticals, wordt Adipex-P chemisch en farmacologisch verwant aan amfetamine. Adipex-P onderdrukt eetlust en heeft een effect op het metabolisme. Maar het verhoogt ook de bloeddruk, die gevaarlijk voor zwaarlijvige personen die reeds hypertensie (hoge bloeddruk) moeten zijn.

Overwegingen

Adipex-P werkt voor patiënten die exogene obesitas, die overgewicht veroorzaakt door een teveel inname van voedsel betekent. Adipex-P niet endogeen zwaarlijvigheid, overgewicht die als gevolg van een fysieke afwijking betekent behandelen. Om zwaarlijvig te worden bestempeld, moet een persoon een body mass index (BMI) van 30 of hoger hebben.

Voordelen

Volgens een studie gepubliceerd door de Yonsei University College of Medicine in 2006, "... er was ook een statistisch significant grotere gemiddelde verlaging van zowel het lichaamsgewicht en middelomtrek in-phentermine behandelde onderwerpen aan proefpersonen in de placebogroep ..." Een ander studie van de Nationale Task Force inzake de voorkoming en behandeling van obesitas bleek dat proefpersonen die fentermine nam (als zowel hydrochloride en als hars) over een 36 weken durende studie verloren 26-28 pond, terwijl degenen in de placebogroep verloren 11 pond. Daarom heeft Adipex-P bewezen dat gewichtsverlies bij patiënten die dieet en lichaamsbeweging vergeleken met dieet en lichaamsbeweging alleen verhogen. Het kan ook te maken het gewichtsverlies lijkt gemakkelijker, want het vermindert de eetlust, die bezuinigingen op de psychologische stress veroorzaakt door de drang om vals te spelen op een dieet.

Misvattingen

Adipex-P ofwel geen gewichtsverlies veroorzaken, per se. De effecten werken op verschillende manieren die de kans op gewichtsverlies te verhogen. Bijvoorbeeld, de eetlustremmer functie remt de eetlust van de patiënt. Echter, de patiënt nog moet kiezen om al dan niet stoppen met eten als hij vol of zich te onthouden van het eten van verveling of emotionele. Ook zal de verhoogde stofwisseling, veroorzaakt door het geneesmiddel beter werken als de patiënt regelmatig oefeningen plaats van een verblijf sedentaire en hopen dat de verhoogde stofwisseling alleen zal resulteren in een significant gewichtsverlies.

Waarschuwing

Volgens de Gate Pharmaceuticals voorschrijfinformatie voor Adipex-P, moet het niet worden gebruikt door minderjarigen jonger dan 16 jaar; zwangere of zogende vrouwen; mensen die MAO-remmers (monoamine oxidase-remmers), SSRI's (selectieve serotonine heropname remmers) nemen of mensen die beschikken over geavanceerde aderverkalking, hart-en vaatziekten, matige tot ernstige hypertensie, hyperthyreoïdie, glaucoom, geagiteerd staten of bij patiënten met een geschiedenis van drugsmisbruik. Adipex-P behoort tot de amfetamine familie en wordt dus beschouwd als verslavend.

Adipex-P kunnen primaire pulmonale hypertensie (PPH), een zeldzame maar vaak fatale longziekte veroorzaken bij gebruik in combinatie met fenfluramine of dexfenfluramine. Het is ook de oorzaak van hartklepafwijkingen, een ernstige aandoening die vooral van invloed op de mitralisklep, aorta en / of tricuspidaliskleppen van het hart.

Andere, minder ernstige bijwerkingen zijn hartkloppingen, tachycardie, verhoogde bloeddruk, overprikkeling, rusteloosheid, duizeligheid, slapeloosheid, euforie, dysforie, tremor, hoofdpijn, droge mond, onaangename smaak, diarree, constipatie, urticaria, impotentie en veranderingen in libido.