Wat een Smoker's Lungs eruit Vergeleken met een Niet-roker's

Wat een Smoker's Lungs eruit Vergeleken met een Niet-roker's

The Basics

Een standaard sigaret bevat bijna 4.000 verschillende chemische stoffen, en als ze worden ingeademd in de longen via sigarettenrook beginnen ze aan een persoon het lichaam beschadigen, vooral zijn longen. Deze chemicaliƫn omvatten: nicotine en arseen, die beide worden geclassificeerd als vergiften; methaan, die gewoonlijk wordt gevonden in de brandstof; ammoniak, die gewoonlijk wordt aangetroffen in reinigingsproducten; koolmonoxide, dat is dodelijk als het wordt toegediend in grote doses; en waterstofcyanide.
Het is dan ook geen wonder dat de longen van een roker zijn zwart, die wordt veroorzaakt door teer in sigarettenrook letterlijk vlekken en verstopping van de longen. Daarom moeten ze harder werken om dezelfde basisfuncties die gemakkelijk voor een niet-roker zijn uit te voeren.

Air Sacks

Longen van een roker minder lucht zakken dan die van een niet-roker. Deze luchtzakjes, genaamd alveoli zijn belangrijk voor het overdragen van zuurstof in bloed van een persoon. Sigarettenrook doodt wezen deze alveoli, die niet terug kan groeien. Zodra ze weg zijn, zal een roker een hardere tijd het doen van eenvoudige dingen, zoals de ademhaling en het doen van elke vorm van lichamelijke activiteit te hebben.

Cilia

Menselijke longen hebben honderden kleine haar-achtige kenmerken genoemd trilharen die de muren van de longen lijn. Hun taak is om schadelijke deeltjes die werden ingeademd door de lucht uit de longen te vegen. Sigarettenrook verlamt de trilharen, en die het mogelijk maakt de longen van een roker te worden gevuld met stof en vuil, in tegenstelling tot die van een niet-roker.