Wat drugs, verminderen Cortisol?

Wanneer cortisol levels stijgen tot schadelijke niveaus en blijven op die manier, is er reden tot zorg. Stijgende cortisol levels zijn vaak gekoppeld aan de verlaging van DHEA niveaus, waardoor een groot aantal problemen in het lichaam wanneer de niveaus worden gehandhaafd voor lange stukken van de tijd. Hoge niveaus van cortisol in het bloed wordt hypercortisolism.

Wat Is Cortisol?

De steroïde hormoon cortisol wordt geproduceerd in de bijnieren. Het is gemaakt door het gebruik van cholesterol en beïnvloedt het immuunsysteem, vaattonus, botontwikkeling en glucose regulatie. Het is vooral bekend als het "stresshormoon" want het komt vrij wanneer we gestrest --- een feit veel aanbieders van supplementen en afslankproducten hebben uitgebuit. Het is een zeer belangrijk hormoon betrokken bij vele processen noodzakelijk voor het lichaam te laten functioneren.

Waarom Verminder Cortisol?

Het lichaam zal natuurlijk cortisol te verlagen na korte overspanningen van stress. Als de spanning is gegaan gedurende lange tijd kan het lichaam niet in staat om de hoge cortisol verminderen. Drugs zijn meestal niet specifiek gegeven aan cortisol levels om deze redenen te verlagen. Deze hoge cortisol niveaus kan worden verlaagd door middel van een dieet, lichaamsbeweging en stress management technieken (meditatie, yoga, tai chi). Andere redenen voor cortisol niveaus te hoog --- langdurig nemen van glucocorticoïden medicijnen zoals prednison, hydrocortison en dexamethason of de aanwezigheid van tumoren die cortisol produceren --- zijn waarom drugs kan worden gegeven aan cortisol verminderen blijven.

Inname Cortisol Vermindering Drugs

Cushing's syndroom is een aandoening veroorzaakt door hypercortisolism, die door tumoren. Volgens de Mayo Clinic, is het syndroom van Cushing meestal behandeld door een operatie en bestraling, maar als dat niet genoeg is, kunnen de volgende geneesmiddelen worden toegediend om cortisol te verlagen: mitotane (Lysodren), ketoconazol (Nizoral) en metyrapon (Metopiron). Deze worden gereguleerd door de FDA goedgekeurde medicijnen en mag alleen onder toezicht van een arts te worden genomen.

Het onderdrukken van Cortisol

Anticort, een derivaat van Procaine, begon testen in het midden tot eind jaren 1990 om het gebruik ervan te bepalen in het verminderen van cortisol niveaus van aids en Alzheimer-patiënten. Het vermogen om cortisol verminderen nooit volledig erkend door de FDA, en het geneesmiddel werd niet goedgekeurd. Extra drugs geplaatst voor cortisolsuppressie in Dr. Mark Bernstein's boek "Neuro-Oncolgy" zijn etomidaat en aminoglutethimide.

Anti-steroïden

Drugs aan cortisol te onderdrukken worden aangeduid als anti-steroïden. Amino-glutethimide wordt verkocht als Cytadren en wordt geproduceerd door Novartis. Het werkt door het blokkeren van steroïden (waaronder cortisol) crated uit cholesterol. Mitotane rechtstreeks van invloed vernietigt van de bijnier weefsel, dat cortisol productie afneemt. Metyrapon eigenlijk blokken cortisol synthese. Contra, chemische gegevens, gebruik en waarschuwingen over deze drugs kunnen worden verkregen via de website van de FDA.