Wat doet Phentermine eruit?

Wat doet Phentermine eruit?

Phentermine is een voorgeschreven medicijn dat gewichtsverlies bevordert door het onderdrukken van de eetlust, volgens de National Institutes of Health. Verkrijgbaar in verschillende merknamen en generieke formuleringen, phentermine komt in zoveel verschillende vormen, maten en kleuren, dat het moeilijk te identificeren zijn. Phentermine is een gereguleerde stof, wat betekent dat het illegaal is om te gebruiken of in bezit van de drug --- maakt niet uit hoe het eruit ziet --- zonder doktersrecept.

Tabletten

Hier afgebeeld is een generieke merk van phentermine in tabletvorm. Chemisch, het lijkt op Adipex-P, vervaardigd door Gate Pharmaceuticals.

Deze phentermine tabletten zijn gemakkelijk herkenbaar door hun gespikkelde blauw-witte kleur. Ze zijn langwerpig en hebben een score lijn voor het inbreken in een half-doses aan de ene kant. Deze bijzondere generieke merk naam van de fabrikant reliëf op de tegenoverliggende zijde.

Capsules

Fentermine wordt vaak in capsules, waarbij twee afzonderlijke helften aangebracht dat het werkzame ingrediënt hebben. De capsules bestaan ​​in verschillende kleuren, en bevatten kleine kralen die vrijkomen in de maag wanneer de capsule oplost.

Blauw en helder in kleur, de capsules in deze foto lijken de beëindigde merknaam medicijn Fastin. Volgens Phentermine.com, zijn deze bijzonder capsules vervaardigd door Sandoz, en zijn bedrukt met "E5000" in rode letters.

Zorg moet worden genomen ter bepaling capsules zoals die, als ze iets uit neusdruppels een diureticum lijken. Meestal kan de afdruk belettering of nummers worden opgezocht op het internet om de pil als phentermine identificeren.

Hars Matrix Capsules

Het enige merk fentermine komen in een harsmatrix capsule, Ionamin een langzame afgifte vorm van fentermine.

Ionamin capsules van 30 mg sterkte, zoals afgebeeld, zijn geel, langwerpig en lijken steviger dan hun snellere werkende tegenhangers. "Ionamin 30" wordt bedrukt in zwarte letters op de pil.

U kunt ook Ionamin pillen herkennen in hun 15mg kracht door hun donkere gunmetal-grijs en geel ontwerp, iets dat doet denken aan een bij of een horzel in kleuring. Deze zijn bedrukt met "Ionamin 15" met zwarte letters.

Andere

Klik op de link "Phentermine Pictures" voor meer foto's van verschillende pillen dat deze drug bevatten.

Bij twijfel over de vraag of een bepaalde pil is phentermine, of een andere pil voor die kwestie, raadpleeg dan uw arts. Be safe --- neem nooit een pil op basis van het uiterlijk alleen.