Wat Bugs Live in Kleding en in bed?

Diverse bugs hebben de neiging om te bewonen of alleen onze bedden en kleren te bezoeken. Sommigen zullen stilletjes menselijk bloed nippen 's nachts, terwijl anderen een comfortabel thuis in onze warme matrassen zal maken. Professionele verdelgers of doe-het-zelf-methoden kunnen bestrijden bug parasitaire aandoeningen te helpen in je kast of matras.

Huisstofmijten

Huisstofmijten zijn microscopisch kleine bugs die smullen van schuur menselijke en dierlijke huid. Ze zijn niet gevaarlijk voor de mens, maar kan allergische reacties veroorzaken.

Bed Bugs

Bedwantsen zijn vleugelloze insecten die ¼ van een duim te bereiken in grootte op volwassen leeftijd. Ze leven op het warme bloed van mensen of dieren, en hebben ze de neiging om te verbergen in matrassen, lattenbodems en andere meubels.

Tapijt Kevers

De larven van tapijt kevers voeden van dode dierlijke producten zoals wol, bont en leer. Tapijtkevers neiging om een ​​groot gebied van een kledingstuk beschadigen.

Kleren Nachtvlinders

Larven kleding motten 'zijn minuscuul, maar de schade die ze doen is geweldig. Zij eten dierlijke producten zoals wol, bont, vilt, zijde en suède en kan kleding, tapijten en meubels beschadigen.

Termieten

Termieten zijn gekend voor het eten van hout, maar ze eten ook kleding en voorwerpen met cellulose.