Waarom mensen verliezen Memory

Wanneer een persoon begint zijn geheugen verliest, begint hij aan de dingen die voor hen het belangrijkst zijn verliezen. Hij verliest herinnering aan sentimentele momenten, het vermogen om anderen en, het belangrijkste te identificeren, de mogelijkheid om zich te identificeren. Er zijn vele oorzaken van geheugenverlies en hoewel onderzoekers manieren te vertragen gevonden, er nog steeds geen absolute remedie voor de verwoestende aandoening. Volgens de Mayo Clinic, heeft geheugenverlies uitgegroeid tot een geaccepteerd feit in het leven van veel volwassenen, met name ouderen.

Alzheimer

De meest voorkomende oorzaak van geheugenverlies ziekte van Alzheimer. Er zijn maar liefst 4,5 miljoen Amerikanen die lijden aan de ziekte van Alzheimer. Ziekte van Alzheimer treedt op wanneer er een natuurlijke degeneratie van de hersenen, die normaliter gebeurt in de tijd. Het National Institute of Aging stelt dat de ziekte van Alzheimer is onomkeerbaar, en vernietigt zowel het geheugen en het denken vaardigheden. Hoewel er geen remedie voor de aandoening, onderzoekers van de Florida Alzheimer's Disease Research Center ontdekt dat het drinken van koffie dagelijks vermindert geheugenverlies bij Alzheimer-patiënten. De hoofdonderzoeker, Gary Arendash, PhD, is van mening dat deze bevindingen artsen kan leiden tot cafeïne beschouwen als een echte behandeling voor de ziekte van Alzheimer.

Hoofdtrauma

Een andere oorzaak van geheugenverlies amnesie, die gewoonlijk wordt veroorzaakt door trauma aan de hersenen. Degenen met geheugenverlies ervaring geheugenverlies op grote schaal, en vergeet vitale feiten, belangrijke mensen in hun leven en belangrijke gebeurtenissen. Onderzoekers van de Washington University in St. Louis ontdekt dat mensen met geheugenverlies niet alleen het verleden te vergeten, ze hebben een moeilijke tijd het verbeelden van de toekomst. Dit is omdat wat er gebeurd is in het verleden is nauw verbonden met de manier waarop individuen hun toekomst zien.

Overwegingen

Sommige mensen verliezen hun geheugen als gevolg van alcoholisme, kleine letsels aan het hoofd, of medicijnen. Gelukkig zijn dit soort geheugen verliezen tijdelijk worden beschouwd en zijn omkeerbaar. Degenen die lijden aan geheugenverlies als gevolg van alcoholisme ervaren wat wetenschappers noemen de Blackout fenomeen, dat is een specifiek type van amnesie, veroorzaakt door overmatig drankgebruik. The Blackout fenomeen veroorzaakt een persoon om te vergeten wat er gebeurde tijdens een binge drinken.

Zwakzinnigheid

Geheugenverlies kan ook worden veroorzaakt door dementie. Dementie wordt vooral aangetroffen bij oudere mensen en invloed op hun sociale en intellectuele vaardigheden. Geheugenverlies veroorzaakt door dementie wordt meestal begeleid door een verminderde oordeel. Er zijn behandelingen voor dementie die kunnen vertragen of te minimaliseren van de symptomen.

Het voorkomen

U kunt stappen om geheugenverlies te voorkomen en houdt je hersenen scherp te nemen. Deze omvatten een verblijf georganiseerd, regelmatig socialiseren, het uitoefenen, het handhaven van een gezond dieet en deelnemen aan activiteiten die helpen om je mentaal actief. Kruiswoordpuzzels, sudoku, het spelen van een muziekinstrument, en het lezen van alle uit te oefenen de hersenen en helpen bij het voorkomen van geheugenverlies.