Waarom kan een gevarieerde voeding belangrijk?

Waarom kan een gevarieerde voeding belangrijk?

Met al het dieet rages, voedsel, en programma's op de markt, is het gemakkelijk om een ​​gezond dieet te verwarren met een dieet puur voor gewichtsverlies. Het belang van een evenwicht dieet kan worden gemeten in het immuunsysteem, en tandheelkundige lichamelijke en geestelijke gezondheid.

Preventie / Solution

Het immuunsysteem van het lichaam beschermt en verdedigt tegen bacteriën, virale infecties en andere schadelijke zaken. Volgens de Cleveland Clinic, kan het immuunsysteem worden versterkt door het verhogen antioxidanten, voedingsstoffen en micronutriënten. Een verzwakt immuunsysteem laat je kwetsbaar voor ziekten en aandoeningen.

Risico's van Sugar

Sweets voegen geen voedingswaarde aan uw dieet, en als uw voeding bevat voedingsmiddelen of dranken hoog in suikers ze kunnen bijdragen aan tandheelkundige problemen, zoals tandbederf. Daarnaast kan een dieet met een tekort aan calcium en magnesium snel leiden tot gebitsproblemen.

Effecten van voeding op de General Health

De lichamelijke en geestelijke gevolgen van een slechte voeding zijn enorm. Van hart-en vaatziekten tot migraine, kan voeding bijdragen aan een breed scala van gezondheidsproblemen. Daarentegen krijgen een uitgebalanceerd dieet kan een opmerkelijk verschil in aandoeningen zoals diabetes, spijsverteringsstoornissen, depressie en hyperactiviteit maken.

Identificatie

De dagelijkse inname van voedsel moet worden gemeten ten opzichte van het Amerikaanse ministerie van Landbouw voedselpiramide. De piramide is een diagram dat laat zien hoeveel porties van elk voedsel groep moet u opnemen in uw dagelijkse voeding. Gebruikt in combinatie met het uw individuele voedingsrichtlijnen zoals bepaald door uw arts, de voedselpiramide kan helpen doelgebieden waar uw dieet is een tekort. Zoek een link naar de richtlijnen in Resources.

Potentieel

Stress, gebrek aan slaap en overgewicht dragen aan veel gezondheidsproblemen. Een dieet behoorlijk verdeeld over de essentiële voedselgroepen heeft het extra potentieel om stress te verminderen, het verbeteren van de slaap, meer energie, en u helpen om uw ideale gewicht te behouden.