Waarom Heeft Een nodig aanvullende verzekering?

Er zijn bijna net zoveel smaken van aanvullende verzekeringen beschikbaar als er verzekeringsmaatschappijen en hun affiliate marketeers. Bijvoorbeeld, AARP en andere grote organisaties verkoopt plannen van anderen die zij hebben doorgelicht als "beste" voor hun leden, maar zijn niet de verzekeraars. Dat geeft mensen de mogelijkheid om te winkelen rond totdat je de aanvullende dekking die het beste bij u en uw familie te vinden.
Heb je het nodig? Niemand vraagt ​​je secundaire, ook wel aanvullende, verzekering af te sluiten, maar het helpt om kosten te dekken wanneer je die hulp nodig heeft.

Hoe het werkt

Aanvullende verzekering werkt op vrijwel dezelfde manier als uw bestaande verzekering, behalve dat aanvullende ziektekostenverzekeringen betaalt u direct. Denk na over aanvullende verzekering als een manier kunt u een extra schild tussen u en uw bestaande verzekering te creëren.
Betaling van de uitkeringen is vaak "event-based." Dat wil zeggen, de verzekering betaalt u een vast bedrag als u een noodsituatie kamer bezoeken, of voor elke nacht doorbrengen in een ziekenhuis. In geen geval is het voordeel voldoende is om de kosten te dekken. Eerder vergoedt u voor de kosten van uw bestaande verzekering dekt niet. Laat aanvullende verzekering als je enige bescherming niet aan te schaffen.

Vulling Gaps

Sommige beleid te dekken "gaten" in je huidige dekking, zoals het eigen risico of co-betaalt, of out-of-pocket kosten die uw huidige verzekering dekt niet. Anderen kunnen verloren inkomen aan te vullen bij een ongeval of ziekte voorkomt dat uw werk.
Invaliditeit, ongevallen en ziekte: U kunt drie typen aanvullende verzekering af te sluiten.

Onbekwaamheid

Als je niet kan werken voor een langere periode als gevolg van een ongeval of ziekte, in een poging om rond te komen kan anders onmogelijk lijken. Aanvullende korte arbeidsongeschiktheid verzekering kan extra geld bieden totdat je weer op de been bent.

Ongevallen en Ziekte

De kosten van de zorg naar een ziekenhuis spoedeisende hulp, zoals een ambulance rit, na een ongeval kost veel geld, vooral als uw bezoek gaat verder ziekenhuisopname en behandeling gevolgd door ambulante therapie. Nogmaals, zal aanvullende verzekering u te voorzien van contante betalingen aan sommige van uw out-of-pocket kosten te dekken.

Ziektekostenverzekering

Pre-Medicare aanvullende verzekering biedt u met contant geld die u kunt gebruiken om te helpen dekken van uw aftrekbaar, co-betaalt en onbedekt out-of-pocket kosten.
Als uw bestaande gezondheidszorg vertaalt zich niet in het secundair, aanvullende dekking wanneer u zich inschrijft voor Medicare op de leeftijd van 65, kunt u aanvullende dekking, genaamd Medigap kopen.
In tegenstelling tot andere aanvullende verzekering, de secundaire Medicare verzekeraar betaalt de leverancier te helpen dekken uw kosten van het eigen risico, co-pay en de 20 procent van het wetsvoorstel Medicare is niet van toepassing.