Waarom heeft een Diabetische Heb abnormale bloedglucosewaarden te?

Diabetes is een ongeneeslijke ziekte waarbij het bloedglucosegehalte abnormaal hoog zijn, het veroorzaken van gezondheidsproblemen in de nieren, het hart en de lever. Diabetes heeft twee - type I en II. Elk van deze typen wordt bestuurd door de injectie van insuline. Insuline is een hormoon verantwoordelijk voor de opname van glucose uit het bloed in de cel energie synthese. Bij diabetes aanwezig is, kan de cellen niet glucoseopname, waardoor niveaus stijgen in het bloed en energieproductie inhibitie.

Type I

Type I diabetes wordt ook wel juveniele diabetes. Het is een auto-immuunziekte waarbij het lichaam de witte bloedcellen niet pancreatische cellen herkennen als "zelf." In een type I diabetes, het immuunsysteem beta pancreascellen. Deze cellen zijn verantwoordelijk voor de productie van insuline, zodat bloedsuikerspiegel stijgen van het verlies van insuline.

Type II

Type II diabetes is een verworven ziekte die meestal geassocieerd met obesitas. Type II diabetes insuline, maar de cellen reageren niet attachment het hormoon aan cellulaire eiwitten. Als insuline hecht aan eiwit van de cel, het signaleert de opname van glucose. Omdat cellen niet reageren, glucose stijgen en ziekte veroorzaken.

Behandeling

Type I diabetici behandeld met insuline-injecties. Aangezien de pancreas niet synthetiseren het hormoon insuline, de injectie in de plaats van de functie en geven de bloed insuline glucoseopname. Type II diabetici behandeld met pillen, insuline of beide. Het type pillen voorgeschreven afhankelijk van de beslissing van de arts. Pillen bieden verschillende functies. Ze helpen cellen respons Het meer glucose, beperken de hoeveelheid suiker die door de lever of het verhogen van het insulinegehalte in het lichaam.

Glucose Monitoring

Diabetici zijn sterk afhankelijk van glucose monitoring. Hoge bloedsuikerwaarden kan leiden tot ernstige complicaties, zoals diabetische shock, coma of zelfs de dood. Bloedglucosemeters worden gebruikt om de glucosespiegel te testen. Inrichting zogenaamde lancet wordt gebruikt om de prikken om een ​​druppel bloed. Het bloed wordt op teststrips, die in de meter worden ingebracht. Deze apparaten geven een reading die de diabetische waarschuwt als niveaus zijn abnormaal.

Dieet

Dieet is een groot deel van diabetes onderhoud. Voor sommige type II diabetici, kan dieet gewicht te verlagen en achteruit de gevolgen van diabetes. Lage suiker dieet houden ook de bloedglucose op een beheersbaar niveau. Hoewel de volledige stopzetting van koolhydraten is ongezond, het beheersen van het energieverbruik in een dag hoeveelheid houdt het lichaam gezond door het verstrekken van energie-inhoud met behoud van de gezondheid.