Voors en tegens van Substance Abuse Treatment

Voors en tegens van Substance Abuse Treatment

Middelenmisbruik, ook wel bekend als drugsmisbruik, is een aandoening waarbij een individu begint aan drugs, alcohol of andere gereguleerde stoffen overmatig gebruikt. Revalidatiecentra behandelen individuen voor middelenmisbruik problemen door middel van uitgebreide ontgifting en therapieprogramma's. Deze faciliteiten kunnen worden gefinancierd via tax dollars of particulier. Terwijl de verslavingszorg vaak helpt een individu met zijn alcohol-en drugsmisbruik problemen, zijn er problemen in verband met de verslavingszorg.

Substance Abuse

Middelenmisbruik wordt verondersteld om een ​​langdurige ziekte, zoals diabetes, volgens het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid en Human Services. Personen met een alcohol-en drugsmisbruik probleem niet kan controleren hoeveel van een stof die ze verbruiken. Bijvoorbeeld, terwijl de meeste mensen vinden dat het gemakkelijk is om te stoppen met drinken na een paar glazen wijn, iemand met een alcohol-en drugsmisbruik probleem zou niet in staat om zichzelf te stoppen. Dit soort gedrag is dwangmatig maar oncontroleerbaar in een individu met middelenmisbruik.

Revalidatieprogramma's

Veel verschillende vormen van behandeling programma's bestaan ​​voor drugsgebruikers. De meeste behandelprogramma's worden beheerd door speciaal opgeleide en gecertificeerde professionals, zoals therapeuten of begeleiders, een ander positief aspect van behandelprogramma's. Interessant is dat ongeveer de helft van de adviseurs in de verslavingszorg centra zijn herstellende verslaafden zelf. Programma's kunnen worden in of out-patiënt, gewoon wat betekent dat de stof misbruiker zal ofwel wonen in een revalidatiecentrum voor een aantal weken of maanden of zal dagelijks of wekelijks bezoeken maken voor de behandeling, afhankelijk van de ernst van de zaak. Elke stof misbruik behandelprogramma rond een behandelplan waarin een persoon wordt klinisch beoordeeld en een behandelingsmethode afhankelijk van de resultaten van de test voorgeschreven. Behandeling plannen omvatten vaak medisch toezicht terug te trekken uit de stof, counseling sessies, gedragsverandering en voorlichting over alcohol-en drugsmisbruik.

Overwegingen

Volgens het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid en Human Services, hoe langer een individueel verblijf in een behandeling programma, hoe groter de kans dat hij of zij zal drugs en alcohol vrij blijven. In feite, ongeveer de helft van de mensen die een behandelplan te voltooien herstellen van een stof misbruik stoornis volledig. Relapsing, of misbruik maken van stoffen na het bijwonen van een revalidatieprogramma, is vrij algemeen, vooral voor jongeren. Hoewel recidieven ontmoedigend kan zijn, vooral na het doornemen van het revalidatieproces, veel rehabilitatie programma's bieden terugvalpreventie plannen voor een stof misbruiker, een andere pro van de verslavingszorg. Terugvalpreventie programma's op te voeden familie en vrienden op de symptomen te herkennen in een relapsing misbruiker en hoe triggering gedrag dat kan leiden tot een herstellende stof misbruiker tot terugval te minimaliseren.

Kosten

Veel mensen zijn het erover eens dat de grootste con voor de verslavingszorg is de kostprijs. Drughulpverlening kunnen zeer schadelijk, afhankelijk van het type behandeling nodig de misbruiker genezen. In-patiënt kan programma's omhoog van $ 1.000 per dag kost met ingang van maart 2011. Ook ambulante programma's kan kosten een paar honderd dollar per maand. Kan de behandeling programma's die worden gefinancierd door belastinggeld iets minder kostbaar zijn, maar zijn vaak overvol en onderbezet.