Voors en tegens van Augmentin

Voors en tegens van Augmentin

Augmentin is een antibioticum dat wordt gebruikt om verschillende bacteriële ziekten en infecties. Wanneer naar de dokter gaan voor voorkomende bacteriële infecties zoals een sinus-infectie, Augmentin is een medicijn dat uw arts kan voorschrijven. Als u Augmentin nooit eerder hebben genomen, zou u zich zorgen over de mogelijke voor- en nadelen van dit te doen zijn. Het is altijd een goed idee om medicijnen te onderzoeken alvorens het

Drug Information

De actieve ingrediënten in Augmentin zijn amoxicilline en clavulaanzuur kalium. Er zijn andere merken van antibiotica amoxicilline als hoofdingrediënt, zoals een antibioticum combinatie van amoxicilline en co-amoxiclav. Dit geneesmiddel is een antibioticum dat in de aminopenicilline en beta-lactam families. Dit is een alleen op recept verkrijgbare geneesmiddelen, wat betekent dat je niet legaal kan kopen dat over de toonbank in winkels, apotheken of ergens anders.

Voors

Augmentin is bewezen om de volgende bacteriële aandoeningen te behandelen: lagere luchtweginfecties zoals bronchitis en longontsteking, oorinfecties, infecties van de sinussen, huidinfecties en infecties van de urinewegen. U kunt Augmentin innemen op elk moment van de dag, zonder enige tegenprestatie van de maaltijden. Enkele andere antibiotica vereisen dat u het direct na een maaltijd om misselijkheid en maagklachten te voorkomen. Dit geen probleem met Augmentin. Augmentin is niet verslavend. U hoeft geen zorgen te maken over jongeren of verslaafden steeds verslaafd aan Augmentin. Augmentin wordt ook bewezen besmette dierlijke en menselijke beten te behandelen. Volgens de website RX List, patiënten die Augmentin ervaren bijwerkingen duurde minder dan negen procent van de tijd.

Cons

Volgens E-Med Expert, Augmentin is meestal duurder dan amoxicilline alleen. Het risico dat patiënten die Augmentin neem een ​​allergische reactie op het geneesmiddel kunnen ondervinden. Degenen die allergisch zijn voor penicilline waarschijnlijk allergisch Augmentin, omdat het in een soortgelijke familie. Langdurig gebruik van Augmentin kan een verslechtering bacteriële aandoening. Er is een kans dat degenen die Augmentin leverschade konden ervaren. Dit risico is hoger bij patiënten ouder dan 65 jaar vaker dan andere antibioticum, Augmentin is gemeld diarree, diarree, misselijkheid, braken, indigestie en andere gastro-intestinale bijwerkingen. Huiduitslag kan ook optreden tijdens het gebruik van Augmentin.