Voordelen van Squash Zaden

Voordelen van Squash Zaden

Squash is een groente die rijk is aan voedingswaarde. Het is een uitstekende bron van vitaminen zoals B1 en C en is ook een bron van beta-caroteen, dat ons immuunsysteem verhoogt. Hoewel de groente zelf bewijst voedzaam te zijn, de zaden bieden ook vele voordelen.

Gemak

Squash zaden maken een grote snack, omdat ze zijn handig en gezond. In slechts 15 minuten, kan een grote partij squash zaden worden gekruid naar smaak en gebakken. Eenmaal uit de oven en afgekoeld, bewaar de zaden in een container, zodat ze bij de hand en klaar om op elk moment te eten. Een kopje maakt een snack.

Eiwit

Een een- kop portie van pompoenzaden biedt 12 gram eiwit, die bijna overeenkomt met de typische 14 gram die gevonden kunnen worden in repen. Veel voorkomende snacks bieden 1-5 gram eiwit, op zijn best. Een kopje squash zaden is genoeg om honger te stillen, terwijl meer dan genoeg eiwitten te voorzien in een hapje.

Omegas

Squash zaden zijn een uitstekende bron van omega-6 en Omega 3. Deze vetzuren zijn essentieel voor een goede gezondheid van het hart. Terwijl Omega 3 wordt meestal gevonden bij dieren, kan 49,3 mg worden gevonden in een 1 kopje portie squash zaden. Volgens de Mayo Clinic onderzoekers, Omega 3 vermindert het risico op een hartaanval, hartritmestoornissen en overlijden bij mensen die last hebben van hart- en vaatziekten. Naast Omega 3, pompoenzaden bieden een extreem hoge hoeveelheid omega-6 vetzuren. Deze vetzuren zijn essentieel voor de gezondheid, groei en hersenontwikkeling. Omega 6 vermindert de ontsteking en helpt patiƫnten met artritis en diabetes.