Voedingsstoffen in Kidney Beans

Voedingsstoffen in Kidney Beans

Bruine bonen zijn een van die nederige voedsel dat niemand over of flop of betaalt extra voor in restaurants. Maar ze zijn een geweldig eten. Ze zijn goedkoop, vooral in gedroogde vorm, en in bijna alle culturen wereldwijd. Als je eenmaal weet hoe voedzaam ze zijn je bruine bonen voorradig in uw voorraadkast te houden.

Analyse

Een kopje nierbonen hoog in goede kwaliteit proteïne (met 15 g volgens de USDA National Nutrient Database), vezels (11 g) en gezonde koolhydraten (40 g). Deze portie gezonde dosis folaat (230 mcg), vitamine K (15 mcg), thiamine (0,283 mg), ijzer (4 mg), magnesium (74 mg), fosfor (244 mg), kalium (717 mg) en mangaan (0,761 mg). Bruine bonen bevatten nagenoeg geen vet (minder dan 1 g), natrium (2 mg) of cholesterol.

Ze bevatten ook sporenelementen zoals molybdeen, noodzakelijk voor biologische stikstoffixatie is en helpt ontgiften het lichaam zwavel gebruikte producten conserveringsmiddelen. Een kopje van deze bonen bevat meer dan de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid van dit mineraal.

Voordelen van de gezondheid

Volgens de Mayo Clinic, vezelgehalte nierbonen 'alleen voordelig om verschillende redenen. Fiber helpt stoeprand calorie-inname, want het houdt je vol gevoel; oplosbare vezel vermindert cholesterol en remt de afgifte van insuline, teneinde zo diabetici voorkomen bloedsuikerspiegel spikes.

Gezondste Bronnen

Bruine bonen zijn overal verkrijgbaar, maar weten welke bronnen gezondst zijn. Ingeblikte goederen zijn blootgesteld aan hoge temperaturen en vaak omvatten zout en andere smaakstoffen. Als je een blik verscheidenheid van bruine bonen kunt vinden zonder zout, zal het doen in een snuifje. De beste en goedkoopste, zijn bruine bonen gedroogd. Niets werd aan hen toegevoegd en je ze gemakkelijk te reconstrueren met water.

Gas Preventie

Een van de duidelijke bijwerkingen van bonen eten is het resulterende gas. Sommige natuurlijke suikers in de bonen door bacteri├źn afgebroken in het spijsverteringskanaal. De resulterende gas kan worden voorkomen of geminimaliseerd door het aftappen van de bonen van hun inweken en het koken van water voordat u ze in een schotel. Ook, nooit zout of zuur toevoegen aan het kookwater van de bonen tot ze zacht zijn.

Voorbereiding

Omdat bruine bonen bevatten weinig vet, koolhydraten en natrium, vermijd het toevoegen van deze stoffen aan recepten als je kookt met bruine bonen. Sommige gezonde recepten zijn onder andere Turkije chili, bonen hamburgers, ingemaakte bonen salade, bonen hummus en bonen-en-tomaat stoofpot. Kinderen kunnen genieten van het eten van hen als-is met hun vingers als gevolg van heldere rode kleur van de bonen 'en leuke vorm.