Voedingsmiddelen te eten om lichaamsvet Gain

Om lichaamsvet te krijgen, moet u meer calorieën verbruiken per dag dan je verbrandt. De meeste mensen zullen niet op zoek om vet te krijgen, maar in sommige gevallen (meestal gezondheidsgerelateerde) die u nodig heeft om wat extra lichaamsvet te krijgen. Om dit beter te doen, zal je nodig hebt om aan specifieke voedingsmiddelen met een hoog gehalte aan vet en calorieën te eten.

Dagelijkse consumptie

Het wordt aanbevolen voor de gemiddelde persoon om in te nemen ongeveer 2.000 calorieën per dag. Dit zal mensen in staat om hun gewicht gemakkelijk te onderhouden. Als u op zoek bent om lichaamsvet te krijgen, moet u deze aanbevolen dagelijkse hoeveelheid te overschrijden. Echter, alleen omdat je nodig hebt om gewicht te krijgen betekent niet dat je nodig hebt ongezonde over te zijn. Er is geen noodzaak om een ​​hoog gehalte aan verzadigd vet en natrium, die slecht kan invloed hebben op uw hart en andere delen van uw lichaam innemen. Het verkrijgen van een paar kilo betekent niet dat je nodig hebt om de rest van je lichaam een ​​verhoogd risico op toekomstige gezondheidsproblemen zetten.

Zuivelfabriek

Een gemakkelijke manier om promotie van uw dagelijkse inname van calorieën is door het eten van veel zuivelproducten. Als u melk hebt, ga met vitamine D melk. Deze melk zal de neiging om meer vitaminen en calcium dan andere melksoorten hebben, maar het zal veel calorieën. Kaas en ijs zal zijn goede objecten in te nemen als u op zoek bent om lichaamsvet te krijgen. Hierdoor zullen lager in verzadigd vet en natrium, en rijk aan vitaminen en calcium zijn. Deze zuivelproducten hebben een high-calorie tellen, zodat u gemakkelijk kunt overtreffen van uw dagelijkse calorieën tellen. In feite zou een grote portie ijs met chocolade opgenomen genoeg om het door te geven na een portie zijn.

Lege calorieën

Hoewel het minder voordelen voor de gezondheid, zijn er producten die u kunt eten of drinken om u te helpen lichaamsvet te krijgen. Deze producten hebben de neiging te worden beschouwd lege calorieën. Dit is omdat ze je niet vullen, en u ontvangt geen dieet voordeel voor ze te consumeren. Producten in deze categorie zijn frisdranken en sauzen die je gebruikt, zoals slasaus en barbecuesaus. U zal echter willen om jezelf te beperken op frisdranken, omdat de overconsumptie van frisdranken van de hoeveelheid suiker die u neemt in, wat kan leiden tot diabetes zal toenemen. Zolang je hoeft alleen maar een paar kilo al krijgen, moet dit in orde zijn.

Koolhydraten

U zult willen nemen in een grote hoeveelheid koolhydraten, maar ook, als we kijken om lichaamsvet te krijgen. Wanneer de koolhydraten je eet niet gebruikt voor energie, worden ze omgezet in vet. U kunt intake een grote hoeveelheid koolhydraten uit zoals aardappelen, pasta en rijst. Deze producten hebben vezels en andere goede aspecten gezondheid, dus het eten van deze moet niet te veel van een effect op je gezondheid, anders dan de gewichtstoename te hebben.