Voedingsmiddelen die kan helpen kinderen met ADD

Behandelen attention-deficit disorder zonder gebruik van geneesmiddelen op recept lijkt misschien een uitdaging voor de ouders van een kind met adhd. Echter, het toevoegen van bepaalde voedingsmiddelen op een dieet van het kind en het verwijderen van voedingsmiddelen die de aandoening verergeren kan een significant effect hebben op het gedrag van het kind te hebben.

Symptomen van ADD

Kinderen met ADD kunnen moeilijkheden oplossen van problemen of het beheren van tijd vertonen. Snel afgeleid en niet in staat om zich te concentreren, kunnen zij vergeetachtig of afwezig zijn, hebben de neiging om vaak dingen kwijt. Ze vinden het moeilijk om te voltooien of te organiseren taken, en ze kunnen slordig of impulsief gedaan schoolwerk hebben. Slaapstoornissen, spraak en gehoor kunnen ook aanwezig zijn.

Foods te Include

Complexe koolhydraten te helpen met ADD, en ze zijn te vinden in fruit, groenten, bonen en natuurlijke volle granen. Vruchten die sterk worden aanbevolen bevatten appels, abrikozen, bananen, meloen, grapefruit en citroenen. Aanbevolen groenten bevatten broccoli, wortelen, rauwe spinazie, squash en snijbonen.

Het leveren van het lichaam met een hoge hoeveelheid eiwit is ook een aanrader. Inclusief koud water vis zoals tonijn, zalm en haring zal het dieet van het kind met DHA, een essentieel vetzuur dat is vaak een tekort aan mensen die ADD hebben te bieden. Andere handige eiwitbronnen voor een kind met ADD omvatten magere kwark, rauwe noten en zaden, en kalkoen of kipfilet.

Het eten van grote hoeveelheden vezels is ook een aanrader. Het eten van bruine rijst, aardappelen, bonen, linzen en tofu worden ook aanbevolen.

Foods te vermijden

Sommige mensen met ADD hebben gedragsproblemen vertoonden na het nuttigen van melkproducten. Beperk deze producten als gedragsveranderingen worden opgemerkt na het nuttigen van zuivel.

Het verwijderen van alle vormen van geraffineerde suiker uit de voeding wordt sterk aangemoedigd. Bovendien moeten alle voedingsmiddelen die kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen, MSG, gist of conserveermiddelen worden vermeden. Deze voedingsmiddelen moeten worden verwijderd uit het dieet van het kind: spek, boter, ketchup, koolzuurhoudende dranken, chocolade, gekleurde kaas, maïs, ham, hotdogs, lunch vlees, worst en mosterd.

Homeopathische middelen

Overwegen om acidophilus supplementen om uw kind. Volgens Phyllis Balch in haar boek "recept voor Nutritional Healing," veel kinderen met ADD hebben hoge niveaus van gist en andere schadelijke bacteriën in hun urine. Inname van probiotica, zoals acidophilus zal nuttige bacteriën toe te voegen aan hun lichaam te helpen verlichten dit probleem.
Balch adviseert ook het nemen van een homeopathisch middel genaamd Gelsemium, die kunnen helpen verlichten van anticiperende angst. Zij beveelt ook het homeopathische middel genaamd Ignatia, te helpen verlichten woede en driftbuien.

Andere suggesties

Buiten de fysieke activiteit en creatieve bezigheden moeten worden aangemoedigd. Blootstelling aan luide muziek, video games en televisie moet worden beperkt. Wanneer het gedrag van een kind lijkt uit de hand lopen en problemen voordoen, is het belangrijk om uit te leggen aan hem wat hij fout heeft gedaan en waarom het verkeerd was, in een rustige, een-op-een mode waar mogelijk.