Vicks Vaporizer instructies van de fabrikant

Vicks Vaporizer instructies van de fabrikant

Tijdens een verkoudheid of griep aanval mensen zoeken naar manieren om hun symptomen te verlichten. De Vicks Vaporizer verlicht snel hoesten, congestie en andere koude en griep symptomen. Het kookt het water en geeft dampen in de lucht. U moet weten hoe u uw Vicks Vaporizer bedienen voordat tot aan het begin van de verkoudheid of griep symptomen. De instructies van de Vicks fabrikant bevatten weinig verrassingen en indien correct gevolgd, kunt u onmiddellijke vrijstelling van uw symptomen.

Instructies

•  Til de achterkant van de verwarming unit cap tijdens het draaien tegen de klok in. Til de verwarming omhoog om deze uit de Vicks Vaporizer waterreservoir te verwijderen.

•  water toevoegen uit de kraan naar de Vicks Vaporizer waterreservoir container. Vul het aan de "MAX"-niveau.

•  Plaats het verwarmen apparaat stevig op de Vicks Vaporizer waterreservoir. Gelijkmatig lijn de vergrendeling lipjes aan beide zijden van de verwarming eenheid met de twee sleuven op het waterreservoir.

•  Draai de verwarming de klok mee om stevig vastdraaien op het waterreservoir. Zet uw Vicks Vaporizer op een vlakke ondergrond en minimaal vier meter afstand van uw bed en steek de stekker in.

•  Vul het geneesmiddel beker met de Vicks Vaposteam dat met het apparaat is geleverd. De inhalatie kan worden gebruikt voor een cyclus, die duurt 12 tot 14 uur. Wanneer het waterniveau in de verdamper van de "MIN" niveau bereikt, wordt deze automatisch uitgeschakeld. Loskoppelen en alle resterende water te verwijderen uit het reservoir, en veeg het droog.

Hints

  • Ventileer de ruimte na elk gebruik door het openen van de ramen en deuren. Dit voorkomt condensatie op de muren.