Vertigo Patient Information

Vertigo is de medische naam voor de duizeligheid ervaren door sommige individuen. Het heeft invloed op balans, de perceptie en de kracht van de zwaartekracht. In de meeste gevallen, vertigo is een symptoom van een onderliggende medische aandoening.

Een groot aantal ziekten kan aanvankelijk als vertigo weergegeven. Sommigen vertigo als gevolg van een binnenoor ziekte, oorontsteking of een bijwerking van medicatie interacties.

Veel voorkomende oorzaken van Vertigo

Duizeligheid komt en gaat onvoorspelbaar. Misselijkheid en braken kunnen het gevolg zijn van de spinnen sensatie van de vertigo. Aan de andere kant, kan het individu met een milde episode alleen voel me een beetje licht in het hoofd.

Enkele veel voorkomende oorzaken van duizeligheid zijn onder Benigne paroxismale positieduizeligheid (BPPV), Menière syndroom, beroerte, hersentumoren, lage bloeddruk, hartritmestoornissen, multiple sclerose en migraine.

De eerste twee oorzaken zijn vrij algemeen, terwijl de overige voorwaarden zijn veel minder en zijn zo gemakkelijk over het hoofd.

Benigne paroxismale positieduizeligheid

Behandeling voor Benigne paroxismale positieduizeligheid (BPPV) is voorzien van een niet-chirurgische techniek genaamd Canalith Herpositionering. De techniek vereist het getroffen individu om het lichaam en koppositie in een reeks bewegingen veranderen. Artsen theoretiseren dat het proces potten kristallen van calcium in het vestibulaire labyrint.

Vertigo met een locatie in het vestibulair systeem reageert op beweging als gevolg van bewegingen van de kop. Het gebrek aan vermogen om het evenwicht te behouden is diep geworteld in de benige labyrint-achtige structuur van de temporale kwab en reageert op de zwaartekracht en in de grond trillingen. Een deskundige algemeen toezicht op het Canalith Herpositionering. Echter, omdat het gemakkelijk is om te doen, de artsen kan de patiënt leren en hun families om het zelf te doen.

Medische Assistentie

De meeste mensen hebben één episode van duizeligheid en dit nooit meer gebeurt. Een tweede aflevering garandeert een bezoek aan de dokter. Het ontvangt meestal een diagnose van de ziekte BPPV of Menière. Beide zijn gemakkelijk te bedienen met medicatie en manipulatieve therapie.

Medische interventie is urgent als de duizeligheid (vertigo) komt op met een of meer symptomen met inbegrip van ernstige of "ongewone" hoofdpijn, verminderd gezichtsvermogen, verlies van gehoor, spraak problemen, been of arm zwakte, flauwvallen of een gevoel van zwakte, moeite met lopen, sensaties van tintelingen of gevoelloosheid, pijn op de borst en een race of stagnerende hartslag.

Vier Gemeenschappelijke Mythen

Vertigo is moeilijk symptoom betrekking op de onderliggende aandoening. Omdat het moeilijk met de diagnose, de oorzaak vaak resulteert in een foute diagnose. Er zijn vier gemeenschappelijke mythen, verwant aan folklore, over duizeligheid. Deze mythen hebben de tand des tijds overleefd:

De eerste mythe is dat angst veroorzaakt duizeligheid en ontspanning zal dit probleem oplossen. In feite, als iemand met duizeligheid angstig wordt, is eigenlijk eenvoudig angst koppelen aan de aanwezigheid van de vertigo.

De tweede mythe is dat de vertigo is allemaal in je hoofd, want je hebt een overactieve fantasie. In feite, vertigo is allemaal in je hoofd; echter waarschijnlijk niet vanwege uw verbeelding. De symptomen van duizeligheid en onvaste beweging zijn heel reëel. Of het nu gaat BPPV (hersenen) of van Menière (binnenoor), wordt het vertigo spiraal van het gebied boven de nek.

De derde mythe is dat vertigo is slechts een onderdeel van het verouderingsproces. In feite heeft de leeftijd weinig of niets te maken met hoogtevrees. Er zijn een aantal oorzaken, maar leeftijd is niet een van hen. Sommige oorzaken zijn verwondingen, degeneratieve problemen en een litanie van andere medische problemen. Duizeligheid is niet normaal op elke leeftijd. Het is een teken dat er iets mis is.

De vierde mythe is dat vertigo afkomstig is van een hormonale disbalans. In feite zou je een hormonale disbalans hebben als gevolg van een aantal medische problemen, maar deze onevenwichtigheid zelden produceert vertigo.

Eerder dan te raadplegen het dorp medische man (of vrouw), is het belangrijk om gekwalificeerde medische hulp zo snel mogelijk te krijgen.

You Are Not Alone

Veel mensen zijn met succes behandeld vertigo. Je bent niet de eerste persoon die de spinning duizeligheid van vertigo ervaren. Specialisten zijn beschikbaar die concentreren hun praktijk van neurologie op vertigo en de behandeling ervan. Deze neurologen dieper de onderliggende oorzaak van de duizeligheid vinden.

Omdat duizeligheid is niet normaal, is het belangrijk om medische hulp zo snel te zoeken. Vertigo is zeer behandelbaar als het vroeg wordt gevangen en en de onderliggende oorzaak wordt opgespoord en behandeld.