Verschillende typen van Children's Doctors

Verschillende typen van Children's Doctors

Verschillende soorten dokters de kinderen zijn noodzakelijk net als volwassenen hebben behoefte aan verschillende artsen. Verschillende soorten dokters de kinderen zullen verschillende specialiteiten die hen gekwalificeerd binnen hun eigen vakgebied te maken hebben. Aangezien kinderen voortdurend groeien en veranderen, is een pediatrische arts gaan effectiever dan een huisarts te zijn.

Kinderarts

Een kinderarts behandelt alle algemene gezondheidszorg bij kinderen. Dit omvat jaarlijks lichamelijk onderzoek, evenals ziekten die zich kunnen voordoen. U kunt een verwijzing nodig van een kinderarts naar andere pediaters zien.

Kindercardioloog

Pediatrische cardiologen werken met kinderen die hartproblemen hebben. Dit kan variëren van een eenvoudige hartruis om een ​​kind te ontvangen van een harttransplantatie.

Pediatric Oncoloog

Een pediatrische oncoloog is meer bedreven in het omgaan met kanker diagnoses, behandeling en zorg dan een standaard oncoloog die beoefent op patiënten van alle leeftijden.

Pediatrische endocrinoloog

Wanneer een kind heeft problemen groei, is het vaak hormonale. Een pediatrische endocrinoloog werkt met kinderen die hypofyse problemen, diabetes, problemen met de schildklier en andere dergelijke hormonale stoornissen kunnen hebben.

Pediatric Psychiater

Pediatrische psychiaters werken met kinderen te diagnosticeren en behandelen elke mentale ziekte die zich kunnen presenteren.

Pediatric Spraak / Taal Patholoog

Pediatric pathologen werken met kinderen op ontwikkelingsstoornissen vertragingen in verband met taal en spraak. Dit kan te maken hebben met gehoorproblemen, mentale vertragingen of ziekte onder andere mogelijke oorzaken.

Pediatric Surgeon

Kinderen zijn kleine volwassenen, wat betekent dat al hun interne en externe onderdelen zijn kleiner ook. Pediatrische chirurgen zijn meer geoefend en in staat te werken met deze kleinere delen wanneer een operatie noodzakelijk wordt.