Verschillende soorten van acne producten


Vechten acne kan ongelooflijk frustrerend. Niet wassen genoeg acne veroorzaakt, wassen veroorzaakt te vaak acne, acne veroorzaakt stress, stress veroorzaakt acne. Met honderden beschikbare acne producten op de markt, het proces is zeker niet vergemakkelijkt. Het kennen van de soorten van acne producten en de resultaten die ze bieden is een belangrijke start voor het bereiken van heldere huid.

Reinigers

Acne reinigingsmiddelen zijn de eerste verdediging tegen acne. Acne reinigingsmiddelen hebben vaak een antibacteriële eigenschap die doodt alle acne-veroorzakende bacteriën. Ze werken ook aan alle olie, vuil en vet te verwijderen uit de huid die de poriën kunnen verstoppen. Sommige schoonmaakmiddelen een schurend eigenschap die helpt bij het afstoten van dode huidcellen, die ook de poriën kan verstoppen zelfs. Acne reinigingsmiddelen moet ten minste eenmaal per dag worden gebruikt om alle vormen van acne te voorkomen.

Reinigers

Reinigers bieden bescherming tegen mee-eters. Een samentrekkende is een op alcohol gebaseerde vloeistof die vaak wordt verrijkt met salicylzuur. De combinatie van alcohol en salicylzuur biedt diepe reiniging gevonden in enkele andere producten. Het grootste nadeel van adstringentia, echter de kans op uitdroging.

Cleansing Pads

Reinigende pads zorgen voor een cleanser en samentrekkende in een. De pads pikken al het vuil en olie op de huid, zoals de alcohol biedt dezelfde gerichte, diepe reiniging bevoegdheden van een samentrekkende. Deze acne reiniging pads zijn perfect voor alle soorten van acne, maar zijn niet een cleanser vervanging.

Make-up

Terwijl de meeste makeup neiging om poriën verstoppen, waardoor meer eters en puistjes veroorzaakt, wat make-up bevat acne bestrijding ingrediënten zoals salicylzuur. Salicylzuur bevordert nieuwe huid generatie, die helpt bij het verminderen van roodheid en littekens, terwijl het opruimen van dode huidcellen om verstopping te voorkomen. Concealer, foundation en gezicht poeders zijn allemaal beschikbaar in een heldere huid formule.

Spot Behandelingen

Spot behandeling gels en crèmes zorgen voor een snelle oplossing om dreigende zits. Het plaatsen van een kleine schar van gel of crème op de plek van een gebouw smet zal vaak voorkomen dat de puist van de vorming, vermindering van de roodheid en versnellen het genezingsproces. Spot behandelingen werken het beste op whiteheads.

Acne Treatment Wands

Een nieuw product op de markt behandelt het vormen van acne met warmte. Deze prijzige toverstokken werken op basis van het feit dat bacteriën begint te sterven bij temperaturen hoger dan 120 graden Fahrenheit. De wand is ingeschakeld en rechtstreeks op een vormende pimple. De staf doodt dan de bacteriën, en de puist verdwijnt binnen een dag. De wand wordt meerdere malen toegepast dagelijks tot de vlek is verdwenen. Deze methode werkt goed voor cystic acne en whiteheads voordat de koppen worden gevormd.

Voorschriften

Als al het andere faalt, geneesmiddelen op recept zijn een optie. Een arts kan de precieze oorzaak van acne te richten en te behandelen overeenkomstig. Sommige van deze behandelingen omvatten Accutane, de pil, Differin en Retin-A. Sommige van deze medicijnen zijn actueel spot behandelingen, terwijl anderen mondeling worden genomen.