Verlies van interesse in Hobby

Hobby's zijn een activiteit die ons kan nemen uit het slop van het dagelijks leven. Of het nu gaat golfen, woonaccessoires of breien, hobby's zijn iets buiten het werk en verplichtingen te doen. Als u last heeft van een verlies van interesse in hobby's, kan er iets zijn gaande. Een van de symptomen van depressie is een gebrek aan interesse in hobby's en dagelijkse activiteiten. Het kan zijn dat het tijd is om iets te leren van nieuwe of krijgen weer zelf opgewonden.

Depressie

Verlies van hobby's is een van de meest voorkomende symptomen van een depressie. Het gaat vaak gepaard met levenloos, hopeloos en anders apathisch voelen. Depressie is meer dan alleen maar verdrietig. Dit verlies van interesse in hobby's en dagelijkse activiteiten kan makkelijker zijn te verhelpen als het situationele depressie. Als u vermoedt dat een depressie, in overleg met een arts voor meer informatie.

Nieuwe Hobby

Als u uitgebrand op de activiteiten, of interesse in het doen van hen hebben verloren, houd een open oog voor nieuwe hobby's. Er is een mogelijkheid dat u interesse in de toekomst te ontwikkelen. De ideale ding om te doen is gewoon geef het wat tijd en het opnieuw bezoeken later. Houd een open geest en je zou afdwalen naar een nieuwe hobby.

Activity Log

Als u interesse in hobby's, of andere activiteiten hebben verloren, maakt u een activiteit log. Dit kan u helpen te zien visueel als u te veel leuke activiteiten en bezienswaardigheden die u genieten hebt uitgeknipt. Als u interesse in hobby's hebben verloren als gevolg van stress op het werk, of zelfs depressie, kan dit u helpen wijzen uw tijd beter. Plan ten minste 30 minuten in de dag om te werken aan je hobby's, of zelfs nieuwe hobby's.

Ontspanning

Een deel van de reden dat u een verlies van interesse in hobby's is dat je overwerkt in je carrière of thuis. Terwijl hobby ontspannend kan zijn, kan er nog steeds een aantal residuele stress die je kan voelen op het nemen van de tijd en energie om ze te doen zijn. Wat ontspannende activiteiten om te proberen zijn yoga en Tai Chi. Elk van deze dingen zou kunnen komen, een nieuwe hobby ook.