Vad är Homeopatiska HGH Sprayer Made From?

Ungdomens källa är något som det har talats om i romaner och i nyheterna i år. I dag, många människor ser att homeopatiska HGH som ett motgift för att vända åldrandet, men studier pågår för att avgöra om detta är helt sant.

HGH Fakta

Enligt Colorado State University hemsida, är kroppens naturliga HGH en komplex hormon som består av ca 190 aminosyror. HGH används ofta när man blir äldre för cellulär och vävnadsregenerering och slåss sjukdomar och infektioner i immunförsvaret.

Homeopatiska HGH

Homeopatisk HGH utnyttjas för att lindra stress av åldrandeprocessen genom att stimulera hypofysen. Colorado State hemsida säger, "roll tillväxthormon i normalt åldrande fortfarande dåligt kända, men några av de kosmetiska ålderssymptom verkar vara mottagliga för behandling med tillväxthormon." I rapporten säger mer forskning behövs.

Homeopatisk HGH Spray

Erhålla humant tillväxthormon via en spray är enkel och snabb. Sprayen var utformad för att lösa upp i blodet ganska snabbt.

Enkel användning

För att använda homeopatiska humant tillväxthormon spray, spraya två gånger under tungan tre gånger om dagen. De flesta flaskor leverera tillräckligt formel för att pågå i 30 till 45 dagar.

Homeopatiska HGH Spray Ingredienser & Doser

De aktiva ingredienserna i homeopatiska HGH spray är oftast humant tillväxthormon 30X, 30X pituitarum, leverextrakt 3X. Starkare formler har humant tillväxthormon 30X, rådjur horn 6X, pituitarum 30X, leverextrakt 3X, Arnica montana 3X och Galium aparine 4X. De inaktiva ingredienserna renat vatten USP och 20 procent alkohol.

Homeopatiska HGH biverkningar

Mäns bröstmusklerna kan förstora för att se mer ut som kvinnliga bröst, kan inflammation uppstå i leder och muskler kan drabbas av onormal smärta.