Urter & æteriske olier til venøs insufficiens

Urter og æteriske olier kan reducere symptomer forbundet med venøs insufficiens gennem en styrkelse venerne, hvilket reducerer vand vægtøgning og stramme huden og væv.

Identifikation

Venøs insufficiens er en tilstand, der forårsager svækkelse af vene ventiler i benene; dine blodårer er ikke i stand til at cirkulere blod effektivt. Symptomer på venøs insufficiens omfatter hævede fødder og ben og udvikling af åreknuder. Venøs insufficiens kan være en genetisk arvelig tilstand, men det kan også udvikle sig som følge af graviditet, bronkitis, emfysem, thyreoidea sygdom, nyre-eller leverproblemer eller kongestiv hjerteinsufficiens.

Hestekastanje

Hestekastanje er et træ, der vokser i Asien, Europa og Nordamerika. Et uddrag af hestekastanje frø kan bidrage til at styrke vener og reducere væske siver fra venerne fra akkumulere i ben og fødder. Ifølge Dr. Weil, bør hestekastanje frø ekstrakt indeholder mindst 20 procent af lægemidlet forbindelse escin (også kendt som aescin) placeret inden hestekastanje frø.

Slagtere Broom

Slagter kost er en Middelhavet busk, hvis blade blev engang brugt til at rense slagter skære blokke; rødder og stilke af slagter kost bruges til plantelægemidler formål. Slagter kost er angiveligt at bidrage til at afhjælpe venøs insufficiens ved at styrke venerne og gennem milde vanddrivende og anti-inflammatoriske virkninger. Et uddrag af slagter kost, der skal indtages oralt til behandling af venøs insufficiens, fås i helsekostforretninger; ren ekstrakt af urter kan også kombineres i massage olie og gnides ind i benene.

Astringerende æteriske olier

Æteriske olier med astringerende egenskaber reducere inflammation og snøre kropsvæv. Gennem disse astringerende handlinger, kan æteriske olier bidrage til at bremse dannelsen af ​​nye åreknuder så godt. Æteriske olier med astringerende egenskaber omfatter calendula, bitter appelsin, cypres, citron, myrra, pebermynte og grøn mynte. Køb terapeutisk kvalitet æteriske olier og fortynde dem i en base af olivenolie eller mandelolie at anvende dem på huden på fødder og ben.

Advarsel

Venøs insufficiens kan være forårsaget af en alvorlig underliggende medicinsk lidelse; Kontakt din læge, hvis du oplever symptomer forbundet med venøs insufficiens. Altid tale med en læge først, før du bruger hestekastanje, slagter kost eller æteriske olier til at lindre symptomer forbundet med venøs insufficiens. Kvinder, der ammer eller gravide kan ikke tage hestekastanje eller slagter kost og skal tale med en læge, før lokalt anvender æteriske olier til deres hud.