Urineweginfectie Cure

Een infectie van de urinewegen (UTI) is een bacteriële infectie die een deel van de urinewegen: de nieren, urineleiders, blaas of urethra. Meestal de urethra en blaas, het onderste gedeelte van de urinewegen, worden beïnvloed. Urineweginfecties zijn pijnlijk en betrekken een branderig gevoel bij het plassen, een constante drang om te plassen en soms bloed in de urine. Er zijn verschillende manieren om de bestrijding van urineweginfecties.

Antibiotica

Uw arts zal antibiotica na een UTI diagnose voorschrijven. Als je gezond bent en geen andere tekenen van ziekte, kan uw arts een korte antibiotica-programma voor te schrijven.
Amoxicilline wordt meestal voorgeschreven, maar voor terugkerende urineweginfecties, zal uw arts verschillende antibiotica voor te schrijven, zodat je niet een tolerantie om ze te bouwen. Sterkere antibiotica vaak voorgeschreven voor urineweginfecties behoren Ciproflaxacin, Levoflaxacin en Sulfamethoxazol-trimethoprim. Als u allergisch bent voor penicilline of zwavel medicijnen, moet u uw arts laten weten.

Recidiverende infectie Cures

Die gevoelig zijn voor infecties van de urinewegen kunnen werken met hun artsen en bedenken een cursus om de groei van bacteriën te vangen voordat het een problematisch infectie. Uw arts kan een langere kuur van antibiotica voorschrijven of u helpen een zelf-behandeling programma te ontwikkelen met behulp van thuis dip sticks voor diagnostiek.
Veel vrouwen ontwikkelen urineweginfecties na geslachtsgemeenschap. Als de seksuele activiteit is gekoppeld aan uw infecties kan aan u een enkele dosis antibiotica na geslachtsgemeenschap. Zich onthouden van seksuele activiteit totdat de infectie is genezen.

Home Remedies

Het drinken van vloeistoffen hoog in cafeïne of alcohol kan de blaas irriteren, verergering van een urineweginfectie. Vermijd frisdranken en sap van citrusvruchten. Water is de beste fluïdum te consumeren in de loop van een UTI als spoelt bacteriën uit het systeem.
Cranberry sap is een al lang bestaande UTI thuis te verhelpen. Terwijl het onderzoek niet in staat cranberrysap om een ​​urineweginfectie genezen heeft bevestigd, veel mensen zweren erbij. De American Urological Association zegt veenbessen kunnen helpen urineweginfecties voorkomen alsof mag ze niet genezen.
Andere home remedies voor het verlichten van de pijn van een urineweginfectie met inbegrip van het gebruik van warme kompressen op je buik en het nemen van over-the-counter pijnstillers zoals ibuprofen of paracetamol.