Uitpakken Maca Root

Uitpakken Maca Root

Maca wortel is een voedingssupplement uit de Peruaanse Andes gebruikt voor een verscheidenheid van gezondheidsproblemen. Beschouwd als een super voedsel in Peru, wordt maca gebruikt voor onvruchtbaarheid, impotentie, menopauze, en seksuele disfunctie bij mannen en vrouwen die anti-depressiva. Klinische studies worden momenteel uitgevoerd in het Massachusetts General Hospital voor het gebruik ervan voor seksuele disfunctie en acute uveïtis anterior, een pijnlijke aandoening van de zwelling en ontsteking achter het oog. Maak maca wortel in een extract thuis voor persoonlijk gebruik.

Instructies

Aan de slag

•  Aankoop hele of gehakte macawortel bij uw lokale Whole Foods winkel. De wortel wordt zowel vers als gedroogd verkocht. Verse maca wortel moet zon-gedroogd 10 tot 15 dagen voordat het kan worden gemaakt in een uittreksel voor een maximale potentie. U kunt ook de oven drogen gedurende vier tot vijf uur, maar dit zal de kwaliteit verminderen. Sla deze stap over als u gekochte gedroogde maca wortel.

(Referentie 2)

•  Weeg uw gedroogde maca wortel. U krijgt een deel macawortel moeten twee delen vloeistof. Bijvoorbeeld, moet u twee ons macawortel en vier gram gedestilleerd water en vier gram van 100-proof alcohol.

Hak de wortel en doe dit in een blender of keukenmachine. Laat blender draaien tot wortel wordt vermalen tot een grof poeder. Zodra het de gewenste consistentie te schakelen blender. Voeg de vier gram gedestilleerd water en vier gram alcohol. Voer de blender tot de wortel materiaal en de vloeistof wordt gemengd tot een fijne pasta. Giet de inhoud in een brede mond pot. Sluit de pot, label het met de inhoud en de datum. Laat de pot en mix tot steile op een warme plek uit de zon voor twee weken. Schud de pot elke dag om te voorkomen dat de afwikkeling of de scheiding van het mengsel. (Referentie 2)

•  Na twee weken stam de vloeistof uit de vaste wortel materiaal door een kaasdoek in een houder. Draaien en knijp kaasdoek strak om zoveel mogelijk van de vloeistof te kunnen halen. Zeef de vloeistof weer door een koffiefilter. Gebruik de trechter om vloeibaar extract giet het in een donker gekleurde druppelflesje. Naam en datum van de maca wortel extract fles. Extract zal gelijke tred houden tot een jaar. (Referentie 2)

Hints

  • Wodka wordt meestal gebruikt om extracten te maken.
  • Als u liever geen alcohol te gebruiken kun je azijn vervangen; Dit kan vermogen verminderen.
  • Gebruik steriele apparatuur voor het beste resultaat.
  • 100 schnapps is zeer licht ontvlambaar; niet gebruiken in de buurt van open vuur.