Uitleggen Diabetes aan Kinderen

Het kan moeilijk zijn om diabetes te leggen van een kind, vooral wanneer hij jong. Zelfs een kleuter kan echter begrijpen de basis van diabetes, en de impact die het heeft op zijn leven. Hij zal al hebben gemerkt dat diabetes maakt hem anders dan andere kinderen, als gevolg van zijn dagelijkse injecties, en dieet beperkingen.

Inzicht in de Basis

Juveniele diabetes, of type 1 diabetes, is een medische aandoening die sommige mensen worden geboren met dat te hoge bloedsuikerspiegel veroorzaakt. Uit te leggen aan je kind dat hij is vooral lief, als hij is erg jong, kan hem helpen om hem te begrijpen conditie. Een ouder kind kan begrijpen als je hem vertellen dat hij extra hulp nodig hebben om te kunnen het voedsel dat hij eet voor energie gebruiken.

Getting Injecties

Ieder kind dat moet worden geïnjecteerd met insuline twee keer per dag zal een uitleg willen. Een eenvoudige manier uit te leggen aan een kleuter is om hem te vertellen dat hij diabetes heeft, dat maakt hem schoten elke dag nodig hebben. Als u uit te leggen aan oudere kinderen, kan je de rol van insuline speelt beschrijven in het gebruik van de bloedsuikerspiegel. Eenvoudig uit te leggen dat insuline opent de deur naar de cellen, waardoor de energie om in te gaan, en dat zonder een injectie, de energie uit het voedsel dat hij eet kan zijn cellen niet voeden.

Dietary Beperkingen

Het kan moeilijk zijn voor een kind om te begrijpen waarom zijn collega's koekjes en snoep kunnen hebben, maar hij is niet toegestaan. Het is belangrijk te leggen dat het voedsel dat hij eet zoals hij voelt beïnvloeden. Nadruk op de noodzaak om te eten een gezond dieet om gezond te voelen en sterk is belangrijk bij het verklaren van diabetes voor kinderen.

Being Different

Er zijn vele manieren waarop diabetes beïnvloedt het leven van een kind, waardoor hij anders dan zijn collega's. Bij het uitleggen van diabetes aan een kind, altijd voor zorgen dat hij begrijpt dat hij is bijzonder, en dat het zijn diabetes is niet elke vorm van straf, noch is het gevolg van wat hij deed. Uitleggen diabetes terloops genoeg dat hij niet onzeker over het niet geworden, maar met voldoende ernst dat hij begrijpt de noodzaak van zijn schoten en zorgvuldige dieet is een noodzakelijk onderdeel van het uitleggen van diabetes aan een kind.