Ui Jar Cure voor Slapeloosheid

Er zijn veel verschillende home remedies voor de behandeling van slapeloosheid. Een van de meest merkwaardige is de ui pot remedie. Deze kuur bestaat al jaren, en voor sommige mensen is vaak heel effectief. De ui is een van de meest populaire groenten, wereldwijd verbruikt. Niet alleen is het lekker wanneer toegevoegd aan levensmiddelen, ui heeft vele voordelen voor de gezondheid. De Chinese gebruikte uien voedseltherapie omdat uien de mogelijkheid hebben om spieren te ontspannen, en kunnen daardoor helpen om een ​​onderliggende oorzaak van slapeloosheid verlichten.

De Basic Onion Jar Cure

Om de basis ui pot remedie voor slapeloosheid te proberen, gewoon sneetje op elke vorm van middelgrote ui, en leg de plakjes in een pot met een goed sluitend deksel. Voorafgaand aan het slapen gaan, snuif de dampen in de pot voor zo lang als comfortabel mogelijk. Re-cap van de pot, en je moet in slaap binnen vijftien minuten vallen. Houd dit potje naast je bed, zodat je de ui dampen kunnen inademen als dat nodig is de hele nacht als je wakker wordt.

Gewijzigde versie van de Ui Cure voor Slapeloosheid

Voor een andere versie van de ui cure, braad een middelgrote ui in zeer fijne stukjes. Kook een liter water in een pan, haal van het vuur en zet de gesnipperde ui stukken in het kokende water. Laat het mengsel steil voor ongeveer vijf minuten, tot het water is afgekoeld. Voeg vervolgens vijf druppels honing aan een theelepel van de ui water, en drink dit mengsel. De ui water vermengd met honing moet u helpen sneller in slaap te vallen. U kunt de ui water op te slaan in de koelkast voor gebruik de komende paar nachten.

Meer Ui Cures voor Slapeloosheid

Een andere optie voor de behandeling van slapeloosheid is om te proberen het eten van rauwe ui voor het slapen gaan. Sommigen die het hebben geprobeerd melden dat rauwe ui diepe slaap zal wekken. Elk type van de ui kan worden volstaan.

Bevatten rauwe uien in salades en gekookt uien in andere voedingsmiddelen. Uiensoep is een goede manier om uien te helpen met slaapproblemen te eten.

Vaak gewoon eten wat gekookte uien kan helpen verlichten van slapeloosheid.

Een andere folk remedie die kunnen werken voor uw slapeloosheid is een gesneden ui te plaatsen onder je kussen.

Raadpleeg uw arts als deze huismiddeltjes met uien niet werken bij de behandeling van uw slapeloosheid. U mag een medische evaluatie nodig.